KotiKilpailutDisc Golf Pro TourAnttila lähtee finaalikierrokselle vain kaksi heittoa kärjestä - "ykkössija tai ei mitään"

Anttila lähtee finaalikierrokselle vain kaksi heittoa kärjestä – “ykkössija tai ei mitään”

Niklas Anttila lähtee Texasissa Disc Golf Pro Tourin (DGPT) toisessa osakilpailussa vain kaksi heittoa kärjestä viimeiselle eli neljännelle kierrokselle. Jaetulla sijalla 5 oleva suomalainen on tuloksessa -25. Kilpailua johtavat tasatuloksessa olevat Gannon Buhr ja Luke Humphries (-27). Kolmantena ovat Mason Ford ja Nathan Sexton (-26).

“Ihan ok kierros”, kierrostuloksen -8 pelannut Anttila kertoi DGPT:n Juha Kydölle heti pelien päätyttyä. “En tekisi mitään toisin. Mutta toi loppu oli vähän tollainen, että 17 väylälle bogey. En tiedä oliko huonoa tuuria vai mitä.”

Sunnuntain viimeistä kierrosta ajatellen, kilpailu on todella tiukkaa, sillä 13 heittäjää ovat vain viiden heiton sisällä toisistaan. Viimeinen kierros käydään taas Lake Wacon radalla, joka on huomattavasti avoimempi, golfkentälle rakennettu väliaikainen rata.

Mainos

“Kyllä lähden voittoa tavoittelemaan. Lähden pelaamaan birdiee joka väylälle. Tossa on niin monta pelaajaa lähellä kärkeä. Ei auta pelata turvallisesti jos haluaa voittaa”, Anttila arvioi sunnuntain kierrosta. “Ykkössija tai ei mitään – ei mua kiinnosta olenko toinen tai kymmenes.”

Väinö Mäkelä vastasi kolmannen päivän parhaasta suomalaiskierroksesta (-9) ja nousi tuloslistalla peräti 24 sijaa tulokseen -17, jaetulle sijalle 29. Jesse Nieminen paranteli myös hieman asemiaan. Hän on tuloksessa -15, jaetulla sijalla 33.

Tuomas Hyytiäinen sai myös peliään kulkemaan yhä paremmin, mutta se ei riittänyt pääsemään karsintarajasta yli. Vain 46 pelaajaa jatkavat viimeiselle kierrokselle. Hyytiäinen jäi tulokseen -12 jaetulle sijalle 61. Kilpailussa ollut neljäs suomalainen Lauri Lehtinen jätti kilpailun kesken ensimmäisen kierroksen jälkeen. Syy keskeyttämiselle ei ole vielä selvinnyt.

Mainos

Anttila nähdään sunnuntai-iltana Suomen aikaa lähtevässä jahtikortissa suorana Disc Golf Network -palvelusta. Jahtikortti aloittaa kisansa 22.35. Kilpailun voittajalle on luvassa noin 11 500 euroa palkintorahaa.

Uusimmat uutiset

Simon Lizotte liekeissä Nashvillessä kivuista huolimatta – “Kaikki tuntui niin pahalta”

Simon Lizotte oli hurjassa vireessä Music City Openin avauskierroksella...

Silva Saariselle upea startti – lähtee toiselta sijalta lauantain kierrokselle

Silva Saarinen oli huippuvireessä Music City Openin avauskierroksella Nashvillessä...

Vuoden 2025 Disc Golf Pro Tourin kisapaikkojen haku aukesi! Haluatko järjestää osakilpailun?

Disc Golf Pro Tour on vasta alkanut kaksi kuukautta...

“I’m back!” – Maailman toiseksi paras frisbeegolfari tekee odotetun paluun kisaradoille

Yksi viime vuosien menestyneimmistä frisbeegolfareista, Eagle McMahon, palaa pitkältä...

Suomalainen frisbeegolf-peli levinnyt jo lähes 60 maahan

Kajaanilainen peliyhtiö CSE Entertainment julkaisi viime kuussa frisbeegolfpelin suosituimpaan...

Frisbeegolfmedia on frisbeegolfin MM-kisojen 2025 virallinen tiedotuskumppani

Frisbeegolfmedia on vuoden 2025 frisbeegolfin MM-kisojen tiedotus- ja mediakumppani....

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän