KotiVäinö Mäkelä

Väinö Mäkelä

PDGA #59635

🇫🇮 Suomi

Ikä: 24 (20.9.1998)

Kotikaupunki: Laukaa

Saavutukset:

  • Suomen mestari 2021

Official Rank (MPO): 🌐 28 🇫🇮 2

Power Rank (MPO): 🌐 19 🇫🇮 2

Palkintorahat: 65 564 $ (60 975 €)

Katso lisää tilastoja

Väinö Mäkelä on Suomen seuratuin frisbeegolfin pelaaja. Hän on voittanut Suomen mestaruuden vuonna 2021 ja kilpaillut aktiivisesti niin Suomessa kuin Yhdysvalloissa. Yhdysvaltojen Pro Tourilla hän on sijoittunut parhaimmillaan kolmanneksi. Mäkelän sponsorina on toiminut Prodigy jo useamman vuoden ajan. Prodigyn Archer on Mäkelän signature-kiekko.

Väinöllä on suomalaisista frisbeegolfaajista eniten seuraajia sometileillään ja hän on monen nuoren fribaajan idoli. Väinön vahvuuksia frisbeegolfissa on puttaaminen ja oikean käden rystyheitto. Väinön huippuheitot ovat tunnettuja jopa maailmalla, kun vuoden 2022 Norjan PCS Sula Openissa hän heitti rollerin, joka päätyi usealle videokollaasille maailmassa. Toisekseen hän heitti unelmien hole-in-onen Tampereen frisbeegolfkeskuksen päätösväylällä.

Uusimmat jutut

Suomalaisilla heikko alku Portlandissa

Nelipäiväinen Elite+-tason kilpailu Portland Open alkoi torstai-perjantai välisenä yönä Yhdysvalloissa. Ensimmäisen kierroksen jälkeen yhteensä viisi pelaajaa onnistui kapuamaan tulokseen -8, joka oli päivän paras...

In The Bag