KotiProdigy Disc Pro Tour 2024

Prodigy Disc Pro Tour 2024

Prodigy Disc Pro Tour on Suomen kovatasoisin ammattilaiskiertue. PDPT on Suomen frisbeegolfliiton ja Prodigyn yhteistyössä järjestämä ammattilaiskiertue, jossa on apuna myös paljon vapaaehtoisia järjestävien seurojen puolesta.

Kiertueella on viisi osakilpailua. Jokaisessa osakilpailussa jaetaan rahapalkintoja sekä kiertuepisteitä PDPT:n kokonaiskilpailuun, joista kerätään pisteitä koko kiertueelle.

Kiertueen pelaajaviestintä on Metrix-palvelussa. Kiertueen Metrix-sivulle pääset täältä.

Aikataulu

PaikkakuntaRataAjankohta
JämijärviJämikeskus frisbeegolfpuisto17.-19.5.2024
OuluPikkarala frisbeegolf31.5.-2.6.2024
TampereTampereen frisbeegolfkeskus30.8.-1.9.2024
KuopioPuijo DiscGolf13.-15.9.2024
JyväskyläVesalan Monttu (finaali)20.-22.9.2024

Uusimmat uutiset

Kiertueen kuvaus ja säännöt

Prodigy Disc Pro Tourilla on vuonna 2024 yhteensä viisi osakilpailua. Pro-tourin yhteispisteisiin lasketaan kultakin pelaajalta maksimissaan neljän osakilpailun pisteet. Jos pelaaja on osallistunut viiteen osakilpailuun, lasketaan hänen yhteispisteensä niistä neljästäosakilpailusta, joissa hän on saanut eniten pisteitä.

Kunkin luokan voittaa pelaaja, jonka yhteispistemäärä on tourin päätyttyä suurin. Maksimipistemäärä on 400 pistettä. Osakilpailuiden pisteiden jaosta voi lukea lisää Suomen frisbeegolfliiton sivuilta.

Miten voi seurata PDPT:a?

Paikan päällä

Prodigy Disc Pro Touria kannattaa seurata paikan päällä, jos suinkaan mahdollista. Jokaisessa tapahtumassa on Suomen kärkiheittäjiä ja kaiken lisäksi tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy.

Yleisölle Prodigy Disc Pro Tourin osakilpailut ovat ainutlaatuinen mahdollisuus kokea Suomen tasokkainta frisbeegolfia livenä sekä päästä tapaamaan suosikkipelaajiaan.

Kaikki osakilpailut pelataan kolmepäiväisinä perjantaista sunnuntaihin. Pelaajat pelaavat kilpailukierroksensa neljän henkilön ryhmissä ja lähtöjä on kisapäivinä aamusta iltaan.

Paikan päälle tapahtumaan saapuessasi on tärkeää muistaa noudataa yleisönohjaajien ohjeita. Tapahtuman henkilökunta auttaa mielellään kaikkien tapahtuman seuraamiseen liittyvien kysymysten kanssa, sillä haluamme tarjota jokaiselle katsojalle ikimuistoisia kisakokemuksia!
Tervetuloa seuraamaan Suomen parasta frisbeegolfia Prodigy Disc Pro Tourin osakilpailuihin!

Katsojan kisaetiketti

Liikkuminen rata-alueella
Ole varovainen rata-alueella liikkuessasi, sillä myös parhaat pelaajat tekevät virheitä ja heidän heittonsa saattavat karata väylän ulkopuolelle.

Huomio ympäristösi ja käytä vain merkittyjä kulkureittejä sekä seuraa henkilökunnan ohjeita ja rataopasteita.

Älä kulje väylillä, kun niillä pelataan.

Rata ja ympäristö
Pidä rata siistinä ja vahingoittumattomana. Radalla olevat puut, pensaat ja luontaiset esteet ovat siellä tarkoituksella – älä vahingoita niitä.

Pelin seuraaminen
Noudata henkilökunnan ja yleisönohjaajien ohjeita.

Vältä liikkumista, kun pelaaja on heittämässä tai keskittymässä heittoonsa.

Pidä puhelimesi äänettömällä.

Nimikirjoitukset ja valokuvaus
Pelaajia ei saa häiritä kesken kierroksen. Pelaajilta voi pyytää nimikirjoituksia ja kuvia, mutta vasta pelaajan lopetettua kierroksensa.
Kuvaaminen omaan käyttöön on sallittu, mutta kaupallinen käyttö vaatii aina kisajärjestäjän luvan. Ethän julkaise pelaajia tai muita kanssaihmisiä epäkunnioittavaa materiaalia.

Jälkituotanto

Avoimen luokan kärkikortin jälkituotannosta vastaa Disc Golf Finland. Yhtiö julkaisee Youtube-kanavalleen jälkituotetun videon kärkikortin kierroksesta seuraavana päivänä.

Lue myös: Disc Golf Finland kuvaa Prodigy Disc Pro Tourin avoimen luokan kärkikortin vuonna 2024

Naisten luokasta tulee jälkituotanto vain finaalikierroksen osalta. Naisten luokan jälkituotannosta vastaa Aavemedia ja videot julkaistaan sen Youtube-kanavalle kilpailun jälkeisellä viikolla.

Lue myös: Prodigy Disc Pro Tour ja Aavemedia yhteistyöhön naisten luokan jälkituotannon osalta

Tulokset

Kilpailuiden tuloksia voi seurata reaaliajassa PDGA Live ja Disc Golf Metrix -palveluista.

Seuraa Prodigy Disc Pro Touria