Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Anttila lähtee finaalikierrokselle vain kaksi heittoa kärjestä – “ykkössija tai ei mitään”

Anttila lähtee finaalikierrokselle vain kaksi heittoa kärjestä – “ykkössija tai ei mitään”

Niklas Anttila Waco Texas
Anttila jatkaa hyviä otteitaan Texasissa. Kuva: DGPT
Mainos

Niklas Anttila lähtee Texasissa Disc Golf Pro Tourin (DGPT) toisessa osakilpailussa vain kaksi heittoa kärjestä viimeiselle eli neljännelle kierrokselle. Jaetulla sijalla 5 oleva suomalainen on tuloksessa -25. Kilpailua johtavat tasatuloksessa olevat Gannon Buhr ja Luke Humphries (-27). Kolmantena ovat Mason Ford ja Nathan Sexton (-26).

“Ihan ok kierros”, kierrostuloksen -8 pelannut Anttila kertoi DGPT:n Juha Kydölle heti pelien päätyttyä. “En tekisi mitään toisin. Mutta toi loppu oli vähän tollainen, että 17 väylälle bogey. En tiedä oliko huonoa tuuria vai mitä.”

Sunnuntain viimeistä kierrosta ajatellen, kilpailu on todella tiukkaa, sillä 13 heittäjää ovat vain viiden heiton sisällä toisistaan. Viimeinen kierros käydään taas Lake Wacon radalla, joka on huomattavasti avoimempi, golfkentälle rakennettu väliaikainen rata.

Mainos

“Kyllä lähden voittoa tavoittelemaan. Lähden pelaamaan birdiee joka väylälle. Tossa on niin monta pelaajaa lähellä kärkeä. Ei auta pelata turvallisesti jos haluaa voittaa”, Anttila arvioi sunnuntain kierrosta. “Ykkössija tai ei mitään – ei mua kiinnosta olenko toinen tai kymmenes.”

Väinö Mäkelä vastasi kolmannen päivän parhaasta suomalaiskierroksesta (-9) ja nousi tuloslistalla peräti 24 sijaa tulokseen -17, jaetulle sijalle 29. Jesse Nieminen paranteli myös hieman asemiaan. Hän on tuloksessa -15, jaetulla sijalla 33.

Tuomas Hyytiäinen sai myös peliään kulkemaan yhä paremmin, mutta se ei riittänyt pääsemään karsintarajasta yli. Vain 46 pelaajaa jatkavat viimeiselle kierrokselle. Hyytiäinen jäi tulokseen -12 jaetulle sijalle 61. Kilpailussa ollut neljäs suomalainen Lauri Lehtinen jätti kilpailun kesken ensimmäisen kierroksen jälkeen. Syy keskeyttämiselle ei ole vielä selvinnyt.

Mainos

Anttila nähdään sunnuntai-iltana Suomen aikaa lähtevässä jahtikortissa suorana Disc Golf Network -palvelusta. Jahtikortti aloittaa kisansa 22.35. Kilpailun voittajalle on luvassa noin 11 500 euroa palkintorahaa.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version