Koti Uutiset Niklas Anttilalle neljän vuoden jatkosopimus Discmanian kanssa

Niklas Anttilalle neljän vuoden jatkosopimus Discmanian kanssa

Niklas Anttila Discmania
Niklas Anttila nousee Discmanian Sky Teamiin ja MM-kisojen mainoskasvoksi. Kuva: Discmania
Mainos

Discmania julkaisi neljän vuoden jatkosopimuksen Euroopan mestari Niklas Anttilan kanssa. Anttila on edustanut Discmaniaa kuusi vuotta vuodesta 2018.

Niklas Anttila on kolminkertainen Suomen mestari, Euroopan mestari ja Suomen kaikkien aikojen paras frisbeegolfaaja. Anttilan PDGA-rating on kaikkien aikojen korkein suomalaisista frisbeegolfammattilaisista. Hän on myös eniten palkintorahaa tienannut suomalainen frisbeegolfari.

Lue myös: Niklas Anttilalle miljoonasopimus? – eurooppalaisen frisbeegolfin ennätysdiili

Katso paljastusvideo alta:

“Olen siinä kohtaa uraa, että olen vakiinnuttanut asemaani sekä Yhdysvalloissa, että Euroopassa. Halusin pidemmän pätkän ettei minun tarvitse miettiä näitä asioita”, Anttila kertoo Frisbeegolfmedialle. “Pitkä sopimus tuo tosi paljon rauhaa.”

“Meillä on paljon hyviä suunnitelmia. En malta odottaa, mitä kaikkea aiomme tehdä”, Anttila kuvaa tulevaisuutta. “Ei pelkästään minuun liittyen vaan koko frisbeegolfin hyväksi.”

Discmanian Sky team kutsuu

Uuden sopimuksen myötä Anttila nousee myös ensimmäisenä suomalaisena Discmanian Sky Teamiin Kyle Kleinin ja Gannon Buhrin rinnalle. Näin ollen Anttila saa myös oman kiekkomoldinsa Discmanian tuotevalikoimaan.

Lue myös: Gannon Buhr siirtyy Discmanialle

Anttila ja Discmania perustavat lisäksi Nordic Phenom -akatemian, jonka tarkoituksena on tarjota tuhannelle nuorelle frisbeegolfin harjoitusvälineet tulevan neljän vuoden aikana.

Niklas Anttila tulee olemaan keskeisessä roolissa, kun Discmania järjestää ensimmäistä kertaa Suomessa frisbeegolfin MM-kisat vuonna 2025.

Lue myös: Frisbeegolfin MM-kisat Suomeen

Mainos

2 KOMMENTTIA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version