Koti Uutiset Tuomas Hyytiäinen julkaisi kaksivuotisen yhteistyösopimuksen – “Koko ajan homma on isompaa”

Tuomas Hyytiäinen julkaisi kaksivuotisen yhteistyösopimuksen – “Koko ajan homma on isompaa”

Tuomas Hyytiäinen Discmania
Tuomas Hyytiäinen nosti PDGA-ratingiaan viime kaudella lukemaan 1017, joka on hänen uransa korkein. Kuva: Discmania
Mainos

Tuomas Hyytiäinen on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen Discmanian kanssa. Hyytiäinen on yksi Suomen parhaista frisbeegolfareista. Hänellä on myös laaja seuraajakunta sosiaalisessa mediassa.

“Olen tyytyväinen sopimukseen”, Hyytiäinen kertoo Frisbeegolfmedialle. “Koko ajan homma on isompaa ja pystyn panostamaan enemmän frisbeegolfiin.” Hyytiäinen jatkaa Discmanian Shield-tiimissä, mutta uudessa sopimuksessa “taloudellisen tuen määrä on eriävä” aikaisempiin sopimukseen verrattuna.

Hyytiäinen on panostanut paljon myös sisällöntuotantoon aikaisempina vuosina. Hänellä on esimerkiksi Youtubessa yli 30 000 tilaajaa. “Sisältöpuolella on myös tulossa paljon uutta ja siistiä juttua. Kiekkoja on luonnollisesti myös tulossa”, Hyytiäinen kuvaa sopimusta. “Tästä vuodesta on tulossa yleisesti merkittävä suomalaisen frisbeegolfin näkökulmasta.”

Tuomas Hyytiäinen on yksi harvoista suomalaispelaajista, jolla on Disc Golf Pro Tourin Tour Card vuodelle 2024. Hän on kiertänyt aikaisempina vuosina aktiivisesti Yhdysvalloissa Disc Golf Pro Tourin kilpailuita.

Mainos

3 KOMMENTTIA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version