Koti Uutiset Gannon Buhr siirtyy Discmanialle

Gannon Buhr siirtyy Discmanialle

Gannon Buhr Discmania
Vasta 18-vuotias Gannon Buhr edustaa jatkossa Discmaniaa ja kuuluu brändin Sky-tiimiin. Kuva: Spin18
Mainos

Gannon Buhr on tehnyt 3-vuotisen sopimuksen Tampereella pääkonttoriaan pitävän Discmanian kanssa. Buhr on todellinen frisbeegolfin superlupaus. Hän on noussut viimeisen kahden kauden aikana maailman parhaiden heittäjien joukkoon.

Gannon Buhr on Statmandon mukaan maailman toiseksi paras frisbeegolfaaja tällä hetkellä. Tänä vuonna 19-vuotta täyttävä Buhr on Iowasta Yhdysvalloista kotoisin oleva frisbeegolfari, joka otti eniten voittoja viime kaudella ammattilaispelaajista ja tienasi yli 80 000 euroa. Buhr on voittanut kertaalleen myös arvoturnauksen, kun hän voitti vuonna 2022 Yhdysvaltain mestaruuskilpailut (USDGC). Kisa muistetaan Buhrin ja Niklas Anttilan kaksinkamppailusta.

Gannon Buhr on aiemmin edustanut Prodigy Discsiä. Hän yritti irtautua sopimuksesta Prodigyn kanssa jo viime vuonna sopimusrikkeisiin vedoten. Oikeustaisteluiden jälkeen Buhr edusti Prodigyä sopimuskauden loppuun asti vuoden 2023 ajan.

Discmania oli pitkään suomalaisomistuksessa, mutta viime vuonna yhtiön perustaja Jussi Meresmaa myi Discmanian osaksi House of Discsiä, johon kuuluvat Discmanian lisäksi Dynamic Discs, Latitude 64, Westside Discs ja Kastaplast.

Aiemmin tällä viikolla Discmania kertoi Eagle McMahonin siirtyvän pois Discmanialta. McMahon ehti edustaa Discmaniaa yhdeksän kauden ajan.

Mainos

2 KOMMENTTIA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version