Koti Uutiset Suomalainen Clash Discs julkaisi uuden patentoidun teknologian frisbeegolfkiekkoihin

Suomalainen Clash Discs julkaisi uuden patentoidun teknologian frisbeegolfkiekkoihin

Clash Discs
Heidi Laine edustaa Clash Discsiä vuonna 2024. Kuva: Marika Salmi / Disc Golf Pro Tour
Mainos

Suomalainen frisbeegolfvalmistaja Clash Discs julkaisi tiedotteen, jossa kerrotaan uudesta frisbeegolfkiekkoihin keskittyneestä patentista. Tone technology -nimellä kulkevassa teknologiassa, yhdistetään kahta eri muovia. Clash Discsin mukaan teknologia parantaa mm. kiekon pitoa ja spiniä.

Tiedotteen mukaan kiekon alaosa valmistetaan jäykemmästä muovista. Yläosassa taas käytetään muoviseosta, joka on pitävämpää ja mahdollistaa mahdollisimman hyvän tuntuman kiekkoon. Teknologian pitäisi mahdollistaa myös erilaisten muovien yhdistelyn, sillä muoviseoksilla on erilaisia erityispiirteitä.

Clash Discs on valmistanut kyseillä teknologialla vasta Salt-nimistä frisbeegolfkiekkoa, joka on yksi Clashin pituusdrivereista.

“Hallissa heittäessä olen tykännyt tästä”, vuoden 2023 Suomen mestari Heidi Laine kommentoi Frisbeegolfmedialle. “Rimmi on jämäkkä ja kovempaa muovia. Näissä uusissa Salteissa on myös enemmän kupua.”

Laine odottaa, että uudella teknologialla varustettu Salt on kesällä hänelle “sopivan vakaa maksimidraiveri”: “Sisällä tuulettomassa on vaikea tietää, mikä on totuus, mutta vaikuttaa hyvältä.”

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version