Koti Uutiset Niklas Anttilalle miljoonasopimus? – eurooppalaisen frisbeegolfin ennätysdiili

Niklas Anttilalle miljoonasopimus? – eurooppalaisen frisbeegolfin ennätysdiili

Niklas Anttila Discmania
Niklas Anttila on euroopan mestari ja kolminkertainen Suomen mestari. Hän on tienannut suomalaisista eniten palkintorahaa frisbeegolfilla. Kuva: DGPT
Mainos

Frisbeegolfaaja Niklas Anttila on tehnyt neljän vuoden yhteistyösopimuksen Discmanian kanssa. Sopimus vaikuttaa tuntuvasti 22-vuotiaan Anttilan palkkapussiin. Suomessa ei ole montaa samanikäistä yksilölajin urheilijaa, jotka yltävät samanlaisiin tienesteihin.

Lue myös: Niklas Anttilalle neljän vuoden jatkosopimus Discmanian kanssa

“Oma arvioni on, että vuosittaiset tienestit ovat ainakin noin 150-200 tuhatta euroa. Tällaiseen sopimukseen kuuluu myös bonuksia, jotka perustuvat menestykseen ja nimikkokiekkojen myyntiin”, Toni Syrjänen arvioi Frisbeegolfmedialle. Syrjänen on toiminut asiantuntijaselostajana Ylellä SM-kisoissa ja European Pro Tourilla useamman vuoden ajan. “Anttilan tasoiselle pelaajalle miljoonatienestit sopimuskauden aikana eivät kuulosta mahdottomalta ajatukselta.”

Frisbeegolfareiden ja valmistajien väliset sopimukset ovat olleet tyypillisesti salaisia. Viime vuosina maailmalla on nähty julkisuuteen kerrottuja miljoonadiilejä. Esimerkiksi maailmantähdet Paul McBeth, Ricky Wysocki ja Simon Lizotte tienaavat noin miljoona dollaria kaudessa. Euroopan sopimuksista tiedetään, että Kristin Tattar tienaa nelivuotisella sopimuksellaan 125 000 dollaria vuodessa – yhteensä puoli miljoonaa dollaria sopimuskauden aikana.

Tavoitimme Discmanian brändijohtaja Jussi Meresmaan, joka vahvistaa Frisbeegolfmedialle, että kyseessä on “tiettävästi Euroopan arvokkain sopimus”. Sopimuksen taloudellisista yksityiskohdista Meresmaa on vaitonainen. Kun toimitus tiedustelee Anttilan mahdollisuutta tienata sopimuskauden aikana miljoonan, Meresmaa vastaa ytimekkäästi: “Se on mahdollista, jopa todennäköistä.”

Mainos

2 KOMMENTTIA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version