KotiKilpailutDisc Golf Pro Tour Music City Open 2023 – kierros 2

 Music City Open 2023 – kierros 2

Disc Golf Pro Tourin Music City Open jatkui toisella kierroksella. Kierros pelattiin vähän tyynemmässä, mutta märemmässä kelissä kuin kilpailun ensimmäinen kierros. Nashvillessä satoi aamusta, joka osui naisten luokan kierrokselle ja vaikutti kierroksen tulostasoon. Avoimen luokan kierroksella pärjättiin vähän kuivempana, mutta rata oli edelleen märkä. Suomalaisille keli tuntui sopivan paremmin kuin muille, sillä lähes jokainen Suomalainen pelasi kierroksen omaa ratingia paremmin.

Naisissa neljä Suomalaista 20 parhaan joukossa

Naisten luokassa Eveliina Salonen pelasi koko luokan parhaan tuloksen kilpailun toisena päivänä. Tulos -3 nosti Eveliinaa 17 sijoitusta ylöspäin ja hän nousi mukaan taistelemaan jopa kilpailun voitosta. Salonen on kilpailua johtavaa Holyn Handleytä perässä 6 heittoa ja jaetulla kahdeksannella sijalla ennen päätöspäivää. Salonen on kahden kierroksen jälkeen koko porukan paras, kun tarkastellaan heittoja Tiiltä greenille.

Henna Blomroos ja Heidi Laine pelasivat molemmat toisen kierroksen radan ihannetulokseen (0). Vain seitsemän pelaajaa pelasi heitä paremman kierroksen, joten tulosta voidaan pitää loistavana. Blomroos paransi ensimmäisen päivän jälkeen sijoitustaan yhdellä ja on päätöspäivään lähdettäessä viidennellä sijalla, kokonaistuloksella +2. Laine paransi sijoitustaan kuusi pykälää ja löytyy nyt sijalta 12.

Ensimmäistä kilpailua Yhdysvalloissa pelaava Silva Saarinen pelasi toisena päivänä +7 tuloksena ja putosi tuloksissa kolmetoista sijaa ja löytyy nyt sijalta 19. Kierros oli kuitenkin Saarisen tasoon nähden hyvä, Saarisen rating on 918 ja hänen toisen kierroksen rating on 923.

Lyhyellä varoitusajalla mukaan lähtenyt Sonja Laine on sijalla 50 ja on pelannut molemmat kierrokset yli oman ratingin. Rating 862 ja kierroksien ratingin 874, 872.

Music City Open 2023 - Henna Blomroos
Music City Open 2023 – Henna Blomroos @discgolfprotour

Mäkelä hyvissä asemissa päätöspäivään

Avoimessa luokassa Suomalaisista parhaan kierroksen pelasi Tuomas Hyytiäinen. Hyytiäinen pelasi kierroksen tulokseen -5 ja paransi omaa sijoitustaan huimat 39 sijaa ja on nyt sijalla 46. Kierrosta voidaan pitää ihan huippusuorituksena Hyytiäiselle, jonka rating on 1006 ja kierros arvioitiin 1044 arvoiseksi.

Väinö Mäkelä pelasi vaikean kierroksen alun jälkeen (bogi ja tupla bogi) hyvän lopun ja päätyi lopulta kierrostulokseen -4. Yhteistuloksella -9 Väinö on päätöspäivään lähdettäessä jaetulla sijalla 14. Turnausta johtavaan Chris Dickersoniin eroa on seitsemän heittoa.

Avoimen luokan kolmas Suomalainen Joona Heinänen pelasi myös toisen kierroksen tulokseen -2. Kokonaistulos -4 oikeuttaa tällä hetkellä sijaan 40.

Päätöspäivän aikataulu ja lähetykset

Suomalaisten lähtöajat päätöspäivään:

  • Sonja Laine 15:50
  • Silva Saarinen 17:10
  • Heidi Laine 17:30
  • Henna Blomroos ja Eveliina Salonen 17:48
  • Tuomas Hyytiäinen 21:20
  • Joona Heinänen 21:30
  • Väinö Mäkelä 22:40

Kilpailua voi seurata livenä Disc Golf Networkilta, jossa naisten luokan lähetys alkaa 17:45 ja avoimen luokan lähetys 23:00. Henna ja Eveliina pelaavat jahtikortissa, joten heidän suorituksiaan nähdään varmasti suorassa lähetyksessä. Jahtikortista tehdään myös jälkilähetys, joka on katsottavissa maanantaina Ace Run Productionin YouTube-kanavalla.

Live-tuloksia on mahdollista seurata UDisc Live-palvelusta.

LähdePDGA

Uusimmat uutiset

“Kisarata on jälleen ihanteellinen Anttilalle” – asiantuntijan arviot viikonlopun kisasta

Disc Golf Pro Tour jatkuu viikonloppuna Texas States Championship...

Tallinnan European Disc Golf Festival ja Frisbeegolfmedia yhteistyöhön

Frisbeegolfmedia on tulevan kesän Tallinnan European Disc Golf Festivalin...

Turussa valmistaudutaan järjestämään Suomen ensimmäistä Disc Golf Pro Tourin Elite-kisaa

Kesä ja DGPT Europe ovat pian täällä. Mitä kuuluu...

“Yritin taistella” – Eveliina Salonen hopealle Yhdysvaltojen mestaruuskisoissa

Eveliina Salonen ylsi toiseksi Yhdysvaltojen mestaruuskisoissa, joka oli samalla...

Eveliina Salonen rataennätyksellä voittotaisteluun – Heidi Laine nousi kärkikorttiin

Eveliina Salonen on hurjassa vireessä Texasissa naisten Yhdysvaltojen mestaruuskisoissa....

Eveliina Salonen nousi toiseksi vuoden ensimmäisessä arvoturnauksessa

Eveliina Salonen nousi nelipäiväisessä major-turnauksessa toiseksi kilpailun toisella kierroksella....

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän