Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour  Music City Open 2023 – kierros 2

 Music City Open 2023 – kierros 2

Music City Open 2023 - Heidi Laine @discgolfprotour
Mainos

Disc Golf Pro Tourin Music City Open jatkui toisella kierroksella. Kierros pelattiin vähän tyynemmässä, mutta märemmässä kelissä kuin kilpailun ensimmäinen kierros. Nashvillessä satoi aamusta, joka osui naisten luokan kierrokselle ja vaikutti kierroksen tulostasoon. Avoimen luokan kierroksella pärjättiin vähän kuivempana, mutta rata oli edelleen märkä. Suomalaisille keli tuntui sopivan paremmin kuin muille, sillä lähes jokainen Suomalainen pelasi kierroksen omaa ratingia paremmin.

Naisissa neljä Suomalaista 20 parhaan joukossa

Naisten luokassa Eveliina Salonen pelasi koko luokan parhaan tuloksen kilpailun toisena päivänä. Tulos -3 nosti Eveliinaa 17 sijoitusta ylöspäin ja hän nousi mukaan taistelemaan jopa kilpailun voitosta. Salonen on kilpailua johtavaa Holyn Handleytä perässä 6 heittoa ja jaetulla kahdeksannella sijalla ennen päätöspäivää. Salonen on kahden kierroksen jälkeen koko porukan paras, kun tarkastellaan heittoja Tiiltä greenille.

Henna Blomroos ja Heidi Laine pelasivat molemmat toisen kierroksen radan ihannetulokseen (0). Vain seitsemän pelaajaa pelasi heitä paremman kierroksen, joten tulosta voidaan pitää loistavana. Blomroos paransi ensimmäisen päivän jälkeen sijoitustaan yhdellä ja on päätöspäivään lähdettäessä viidennellä sijalla, kokonaistuloksella +2. Laine paransi sijoitustaan kuusi pykälää ja löytyy nyt sijalta 12.

Ensimmäistä kilpailua Yhdysvalloissa pelaava Silva Saarinen pelasi toisena päivänä +7 tuloksena ja putosi tuloksissa kolmetoista sijaa ja löytyy nyt sijalta 19. Kierros oli kuitenkin Saarisen tasoon nähden hyvä, Saarisen rating on 918 ja hänen toisen kierroksen rating on 923.

Lyhyellä varoitusajalla mukaan lähtenyt Sonja Laine on sijalla 50 ja on pelannut molemmat kierrokset yli oman ratingin. Rating 862 ja kierroksien ratingin 874, 872.

Music City Open 2023 - Henna Blomroos
Music City Open 2023 – Henna Blomroos @discgolfprotour

Mäkelä hyvissä asemissa päätöspäivään

Avoimessa luokassa Suomalaisista parhaan kierroksen pelasi Tuomas Hyytiäinen. Hyytiäinen pelasi kierroksen tulokseen -5 ja paransi omaa sijoitustaan huimat 39 sijaa ja on nyt sijalla 46. Kierrosta voidaan pitää ihan huippusuorituksena Hyytiäiselle, jonka rating on 1006 ja kierros arvioitiin 1044 arvoiseksi.

Väinö Mäkelä pelasi vaikean kierroksen alun jälkeen (bogi ja tupla bogi) hyvän lopun ja päätyi lopulta kierrostulokseen -4. Yhteistuloksella -9 Väinö on päätöspäivään lähdettäessä jaetulla sijalla 14. Turnausta johtavaan Chris Dickersoniin eroa on seitsemän heittoa.

Avoimen luokan kolmas Suomalainen Joona Heinänen pelasi myös toisen kierroksen tulokseen -2. Kokonaistulos -4 oikeuttaa tällä hetkellä sijaan 40.

Päätöspäivän aikataulu ja lähetykset

Suomalaisten lähtöajat päätöspäivään:

  • Sonja Laine 15:50
  • Silva Saarinen 17:10
  • Heidi Laine 17:30
  • Henna Blomroos ja Eveliina Salonen 17:48
  • Tuomas Hyytiäinen 21:20
  • Joona Heinänen 21:30
  • Väinö Mäkelä 22:40

Kilpailua voi seurata livenä Disc Golf Networkilta, jossa naisten luokan lähetys alkaa 17:45 ja avoimen luokan lähetys 23:00. Henna ja Eveliina pelaavat jahtikortissa, joten heidän suorituksiaan nähdään varmasti suorassa lähetyksessä. Jahtikortista tehdään myös jälkilähetys, joka on katsottavissa maanantaina Ace Run Productionin YouTube-kanavalla.

Live-tuloksia on mahdollista seurata UDisc Live-palvelusta.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version