KotiKilpailutDisc Golf Pro Tour"I'm back!" - Maailman toiseksi paras frisbeegolfari tekee odotetun paluun kisaradoille

“I’m back!” – Maailman toiseksi paras frisbeegolfari tekee odotetun paluun kisaradoille

Yksi viime vuosien menestyneimmistä frisbeegolfareista, Eagle McMahon, palaa pitkältä kisatauolta ja avaa kautensa viikonloppuna Disc Golf Pro Tourin Music City Openissa 19.-21.4.2024. McMahon on kärsinyt olkapäävaivoista, minkä vuoksi hän kävi viime kauden päätyttyä leikkauksessa.

“I’m back!” Eagle McMahon hehkuttaa Anthony Bodanzan Youtube-videolla. “En halua sanoa olevani täysin entisessä kunnossa, mutta katsotaan.”

Eagle McMahon kävi leikkauksessa lokakuussa välittömästi kauden päätyttyä. Hän on päässyt vasta tämän vuoden puolella heittämään oikealla kädellä rystypuolelta ja saanut tuntumaa uuden brändin frisbeegolfkiekkoihin; McMahon teki vuoden vaihteessa viisivuotisen yhteistyösopimuksen MVP Discs Sportsin kanssa.

“Tällä hetkellä pystyn heittämään kämmenheittoja oikealla kädellä noin 90 metrin päähän. Loppukaudella tavoitteena on heittää täydellä teholla myös kämmenheittoja”, McMahon kertoo.

Frisbeegolfin ystävät odottavat innolla McMahonin kauden avausta. Vaikka McMahon ei ole kilpaillut kuukausiin – ja viime kaudet puolikuntoisena – hän on silti PDGA:n virallisella maailmanlistalla sijalla kaksi heti Calvin Heimburgin jälkeen.

Pystyykö Eagle McMahon pelaamaan heti huipputasolla ja haastamaan tämän hetken kuumimmat pelaajat: Anthony Barelan ja Gannon Buhrin?

Kymmenen suomalaista mukana

Suomalaisia nähdään viikonloppuna peräti kymmenen kappaletta, kun sekä avoimessa luokassa, että naisten luokassa nähdään viisi kilpailijaa.

Avoimessa nähdään viisi suomalaismiestä, kun mukana ovat: Niklas Anttila, Väinö Mäkelä, Jesse Nieminen, Joona Heinänen ja Tuomas Hyytiäinen.

Naisten luokassa nähdään niinikään viisi suomalaisista: Eveliina Salonen, Henna Blomroos, Heidi Laine, Silva Saarinen ja Jenni Karppinen. Viime kisassa naisista peräti kolme oli kymmenen parhaan joukossa. Viime viikolla nilkkansa nyrjäyttänyt Blomroos palaa myös kisakentille, joten naisten puolella Suomella on todella kilpailukykyinen viisikko, joista kuka tahansa voi onnistumisella taistella huippusijoituksista.

Kisa näkyy suorana Disc Golf Network-palvelussa, jossa kuvataan pääosin kahta videokorttia, jotka lähtevät kierroksille molempien luokkien viimeisinä.

Päivitys 19.4. klo 10.25: Eagle McMahon on vetäytynyt osakilpailusta alaselän ongelmien vuoksi ja nähdään kisaamassa vasta ensi viikolla.

Uusimmat uutiset

Niklas Anttila on hurjassa vireessä Yhdysvalloissa – pelasi kaikkien aikojen suomalaiskierroksen?

Niklas Anttila pelasi perjantai-lauantai välisenä yönä Yhdysvalloissa mahdollisesti kaikkien...

Calvin Heimburg voitti jälleen Disc Golf Pro Tourilla – kaikki suomalaiset rahasijoilla

Viime vuoden paras pelaaja Calvin Heimburg otti toisen voittonsa...

Lauri Hämäläinen piti johtonsa ja voitti Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan – “Tätä on odotettu”

Lauri Hämäläinen voitti Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan Jämijärvellä....

Superlupaus Iida Lehtomäki vei Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan – “Vähän eskaloitu”

14-vuotias superlupaus Iida Lehtomäki voitti Suomen kovimman kärkikiertueen avauskilpailun...

Jesse Nieminen nousi jahtikorttiin Kaliforniassa – myös Hyytiäinen vahvassa vireessä

Huippukunnossa oleva Jesse Nieminen pelasi loistavan -11 kierrostuloksen Kaliforniassa...

14-vuotias Iida Lehtomäki lähtee kärjessä Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan finaalikierrokselle

Iida Lehtomäki jatkoi vahvoja otteitaan Jämijärvellä. Lehtomäki lähtee finaalikierrokselle...

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän