KotiUutisetEuropean Pro Tourilla kisataan viikonloppuna viimeistä kertaa koskaan

European Pro Tourilla kisataan viikonloppuna viimeistä kertaa koskaan

Julkaistu

European Pro Tour ja samalla frisbeegolfin ammattilaiskausi 2023 huipentuu EPT All Stars -kisaan Mijaksessa, Espanjassa 27.-29.10.2023. Kilpailussa nähdään Euroopan huippujen lisäksi vierailevia maailmantähtiä, kun vuoden 2023 maailmanmestari Isaac Robinson ja Alden Harris saapuivat Yhdysvalloista.

Lue myös: Disc Golf Pro Tour ostaa European Pro Tourin – Euroopassa yksi ammattilaiskiertue vuonna 2024

Ensimmäinen kierros pelattiin perjantaina

Avoimen luokan kärkipaikalle kiilasi Pekka Hyvönen tuloksella -7. Tanskan Hjalte Jensen on avauskierroksen jälkeen toisena tuloksella -5. Niko Rättyä nähdään suomalaisista myös kärkikortissa tuloksella -4. Yhdysvaltojen huippupelaajat ovat jaetuilla sijoilla seitsemän ja yhdeksän.

Naisten luokka käynnistyi virolaiskomennossa, kun Marie Kielas ylsi tulokseen +2. Kielaksen loppukierros oli tapahtumarikas, kun hän heitti hole-in-onen väylällä 15, mutta pelasi seuraavat kolme väylää, neljä yli par-tuloksen. Jaetulla toisella sijalla ovat Jenni Karppinen ja Rachel Turton tuloksessa +3.

Naisten luokassa on vain seitsemän kilpailijaa, mutta osallistujia on peräti kuudesta eri maasta: Virosta, Suomesta, Iso-Britanniasta, Saksasta, Sveitsistä ja Ranskasta.

European Pro Tourin viimeisestä kilpailusta ei nähdä live-lähetystä. MDG Media julkaisee jälkituotannot molemmista luokista omalla Youtube-kanavallaan.

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän