Koti Uutiset European Pro Tourilla kisataan viikonloppuna viimeistä kertaa koskaan

European Pro Tourilla kisataan viikonloppuna viimeistä kertaa koskaan

Jenni Karppinen EPT All Stars
Jenni Karppinen lähtee toiselle kierrokselle jaetulta toiselta sijalta yhdessä viime vuoden voittajan, Rachel Turtonin kanssa. Kuva vuodelta 2022: Marika Salmi, European Pro Tour.
Mainos

European Pro Tour ja samalla frisbeegolfin ammattilaiskausi 2023 huipentuu EPT All Stars -kisaan Mijaksessa, Espanjassa 27.-29.10.2023. Kilpailussa nähdään Euroopan huippujen lisäksi vierailevia maailmantähtiä, kun vuoden 2023 maailmanmestari Isaac Robinson ja Alden Harris saapuivat Yhdysvalloista.

Lue myös: Disc Golf Pro Tour ostaa European Pro Tourin – Euroopassa yksi ammattilaiskiertue vuonna 2024

Ensimmäinen kierros pelattiin perjantaina

Avoimen luokan kärkipaikalle kiilasi Pekka Hyvönen tuloksella -7. Tanskan Hjalte Jensen on avauskierroksen jälkeen toisena tuloksella -5. Niko Rättyä nähdään suomalaisista myös kärkikortissa tuloksella -4. Yhdysvaltojen huippupelaajat ovat jaetuilla sijoilla seitsemän ja yhdeksän.

Naisten luokka käynnistyi virolaiskomennossa, kun Marie Kielas ylsi tulokseen +2. Kielaksen loppukierros oli tapahtumarikas, kun hän heitti hole-in-onen väylällä 15, mutta pelasi seuraavat kolme väylää, neljä yli par-tuloksen. Jaetulla toisella sijalla ovat Jenni Karppinen ja Rachel Turton tuloksessa +3.

Naisten luokassa on vain seitsemän kilpailijaa, mutta osallistujia on peräti kuudesta eri maasta: Virosta, Suomesta, Iso-Britanniasta, Saksasta, Sveitsistä ja Ranskasta.

European Pro Tourin viimeisestä kilpailusta ei nähdä live-lähetystä. MDG Media julkaisee jälkituotannot molemmista luokista omalla Youtube-kanavallaan.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version