KotiUutisetYkkösrinki Viikkokatsaus 52: Jonesboro Open koonti, European Pro Tour alkaa Tanskassa

Ykkösrinki Viikkokatsaus 52: Jonesboro Open koonti, European Pro Tour alkaa Tanskassa

Frisbeegolfmedia tiivistää Ykkösringin viikkokatsauksen mielenkiintoisimmat nostot. Viikkokatsauksessa numero 52 käydään läpi vappuviikonlopun kilpailuja. Jonesboro kilpailtiin Yhdysvalloissa ja herrat otti toisistaan mittaa Nurmijärvi Disc Golf Experience -kilpailussa Nurmijärvellä. Kuuntele viikkokatsaus Youtubesta alta tai muista kanavista, jotka löytyvät täältä (Apple, Castbox, Google, Pocket Casts, Spotify).

Tonilla ja Timolla oli keskinäinen kilpailu, ei Jonesborossa vaan Nurmijärvellä. Kumpi voitti kilpailun? Tätä ruoditaan heti podcastin alussa.

Jonesboro Open

Viikonlopun Disc Golf Pro Tour -kilpailu tarjosi erilaista golfia, kun pelaajat pääsivät pelaamaan avoimella kentällä. Lähes odotetusti voittoon nousi Calvin Heimburg, kuka otti jo kolmannen voittonsa Jonesborossa. Eagle McMahon hävisi viimeisillä väylillä kilpailun, mutta missä kohtaa selkäranka katkesi, se selviää jaksosta.

Avoimessa luokassa kolme suomalaista pääsivät palkintorahojen makuun viikonloppuna. Väinö Mäkelä ja Niklas Anttila nettosivat molemmat 975$ viikonlopusta ja Tuomas Hyytiäinen otti 405$. Joona Heinänen jäi rahojen ulkopuolelle putti- ja lähipeliin liittyvien ongelmien vuoksi. Toni nostaa Hyytiäisen nousujohteisen kauden jalustalle, sillä Tuomaksen kierrokset ovat koko ajan useammin ja useammin 1020 ratingin luokkaa. Mäkelältä ja Anttilalta taas nähtiin tutun vahvaa suorittamista.

Naisissa voiton vei Kat Mertsch. Hailey King oli hyvin voittotaistelussa mukana, mutta toinen kierros romahdutti osittain Kingin muuten loistavan viikonlopun. Eveliina Salonen oli suomalaisten valopilkku, kun hän pelasi viimeisen kierroksen -10, joka oli viikonlopun toiseksi parasta frisbeegolfia kaikista naisista. Naisten luokassa rahoille pääsi suomalaisista myös Henna Blomroos, Heidi Laine ja Silva Saarinen.

EPT:n aloitus Kööpenhaminassa

European Pro Tourin kilpailut nähdään Disc Golf Stream palvelusta, jossa kuullaan myös Tonin ja Timon selostukset avoimen luokan osalta.

Kööpenhaminan kilpailu käydään täysin samalla radalla, kuin viime vuoden kilpailu. Tonilla on tarkkaa tietoa radasta ja sen asettamista haasteista pelaajille. Kuuntele nämä European Pro Tour -ennakkokohdasta noin tunnin kohdalta eteenpäin. Viime vuoden voittaja Daniel Davidsson otti vain yhden bogin koko viikonlopun aikana, joten bogit ovat selvästi jotain sellasta, mitä ei saa tehdä, jos mielii voittotaisteluun.

Naisissa nähdään Amerikasta Eurooppaan palannut Heidi Laine ja mielenkiintoinen brittiläinen Rachel Turton, kuka lähtee haastamaan Suomen naisten vahvaa rintamaa. Keitä muita Toni nostaa esiin? Se selviää podcastistä.

Käykää lukemassa myös Frisbeegolfmedian kiertuennakko.

Uusimmat uutiset

Calvin Heimburg voitti jälleen Disc Golf Pro Tourilla – kaikki suomalaiset rahasijoilla

Viime vuoden paras pelaaja Calvin Heimburg otti toisen voittonsa...

Lauri Hämäläinen piti johtonsa ja voitti Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan – “Tätä on odotettu”

Lauri Hämäläinen voitti Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan Jämijärvellä....

Superlupaus Iida Lehtomäki vei Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan – “Vähän eskaloitu”

14-vuotias superlupaus Iida Lehtomäki voitti Suomen kovimman kärkikiertueen avauskilpailun...

Jesse Nieminen nousi jahtikorttiin Kaliforniassa – myös Hyytiäinen vahvassa vireessä

Huippukunnossa oleva Jesse Nieminen pelasi loistavan -11 kierrostuloksen Kaliforniassa...

14-vuotias Iida Lehtomäki lähtee kärjessä Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan finaalikierrokselle

Iida Lehtomäki jatkoi vahvoja otteitaan Jämijärvellä. Lehtomäki lähtee finaalikierrokselle...

Lauri Hämäläinen lähtee kärjessä Jämijärven osakilpailun viimeiselle kierrokselle

Prodigy Disc Pro Tour Jämijärven toinen kierros kilpailtiin ensimmäistä...

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän