KotiUutisetYkkösrinki Viikkokatsaus 52: Jonesboro Open koonti, European Pro Tour alkaa Tanskassa

Ykkösrinki Viikkokatsaus 52: Jonesboro Open koonti, European Pro Tour alkaa Tanskassa

Frisbeegolfmedia tiivistää Ykkösringin viikkokatsauksen mielenkiintoisimmat nostot. Viikkokatsauksessa numero 52 käydään läpi vappuviikonlopun kilpailuja. Jonesboro kilpailtiin Yhdysvalloissa ja herrat otti toisistaan mittaa Nurmijärvi Disc Golf Experience -kilpailussa Nurmijärvellä. Kuuntele viikkokatsaus Youtubesta alta tai muista kanavista, jotka löytyvät täältä (Apple, Castbox, Google, Pocket Casts, Spotify).

Tonilla ja Timolla oli keskinäinen kilpailu, ei Jonesborossa vaan Nurmijärvellä. Kumpi voitti kilpailun? Tätä ruoditaan heti podcastin alussa.

Jonesboro Open

Viikonlopun Disc Golf Pro Tour -kilpailu tarjosi erilaista golfia, kun pelaajat pääsivät pelaamaan avoimella kentällä. Lähes odotetusti voittoon nousi Calvin Heimburg, kuka otti jo kolmannen voittonsa Jonesborossa. Eagle McMahon hävisi viimeisillä väylillä kilpailun, mutta missä kohtaa selkäranka katkesi, se selviää jaksosta.

Avoimessa luokassa kolme suomalaista pääsivät palkintorahojen makuun viikonloppuna. Väinö Mäkelä ja Niklas Anttila nettosivat molemmat 975$ viikonlopusta ja Tuomas Hyytiäinen otti 405$. Joona Heinänen jäi rahojen ulkopuolelle putti- ja lähipeliin liittyvien ongelmien vuoksi. Toni nostaa Hyytiäisen nousujohteisen kauden jalustalle, sillä Tuomaksen kierrokset ovat koko ajan useammin ja useammin 1020 ratingin luokkaa. Mäkelältä ja Anttilalta taas nähtiin tutun vahvaa suorittamista.

Naisissa voiton vei Kat Mertsch. Hailey King oli hyvin voittotaistelussa mukana, mutta toinen kierros romahdutti osittain Kingin muuten loistavan viikonlopun. Eveliina Salonen oli suomalaisten valopilkku, kun hän pelasi viimeisen kierroksen -10, joka oli viikonlopun toiseksi parasta frisbeegolfia kaikista naisista. Naisten luokassa rahoille pääsi suomalaisista myös Henna Blomroos, Heidi Laine ja Silva Saarinen.

EPT:n aloitus Kööpenhaminassa

European Pro Tourin kilpailut nähdään Disc Golf Stream palvelusta, jossa kuullaan myös Tonin ja Timon selostukset avoimen luokan osalta.

Kööpenhaminan kilpailu käydään täysin samalla radalla, kuin viime vuoden kilpailu. Tonilla on tarkkaa tietoa radasta ja sen asettamista haasteista pelaajille. Kuuntele nämä European Pro Tour -ennakkokohdasta noin tunnin kohdalta eteenpäin. Viime vuoden voittaja Daniel Davidsson otti vain yhden bogin koko viikonlopun aikana, joten bogit ovat selvästi jotain sellasta, mitä ei saa tehdä, jos mielii voittotaisteluun.

Naisissa nähdään Amerikasta Eurooppaan palannut Heidi Laine ja mielenkiintoinen brittiläinen Rachel Turton, kuka lähtee haastamaan Suomen naisten vahvaa rintamaa. Keitä muita Toni nostaa esiin? Se selviää podcastistä.

Käykää lukemassa myös Frisbeegolfmedian kiertuennakko.

Uusimmat uutiset

Ricky Wysocki ällistytti frisbeegolfmaailmaa lähes virheettömällä kierroksella

European Disc Golf Festival pyörähti käyntiin Tallinnassa perjantaina. Disc...

Heidi Laine jysäytti hurjan avauskierroksen Tallinnassa – suomalaiset kaksoisjohdossa

Heidi Laine avasi loistavasti Tallinnassa kilpailtavan European Disc Golf...

“En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa” – Seppo Paju ennakoi Tallinnan Disc Golf Festivalia

Euroopan frisbeegolfin superkuukausi huipentuu viikonloppuna kilpailtavaan European Disc Golf...

Yli 5000 henkilöä todisti Gannon Buhrin voittoa Nokialla!

European Open päättyi avoimen luokan osalta yhdysvaltalaisen Gannon Buhrin...

Suomalaisnaisten supersunnuntai lässähti – Kristin Tattar voittoon European Openissa huiman takaa-ajon jälkeen!

Viron Kristin Tattar voitti Frisbeegolfin European Openin suorittaen yhden...

Gannon Buhr johdossa European Openin finaalipäivään – McBeth vaanii kolmen heiton päässä

European Openin kolmas päivä pelattiin aurinkoisessa säässä Nokialla, kun...

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän