KotiUutisetYkkösrinki Viikkokatsaus 51: Frisbeegolfarit ovat väärässä - Niklas Anttila teki sen taas!

Ykkösrinki Viikkokatsaus 51: Frisbeegolfarit ovat väärässä – Niklas Anttila teki sen taas!

Frisbeegolfmedia tiivistää Ykkösringin viikkokatsauksen mielenkiintoisimmat nostot. Viikkokatsauksessa ruoditaan nyt kulunutta Champions Cupia ja Niklas Anttilan huikeaa podium-sijaa. Lisäksi viikonlopun Champions Cup herätti keskustelua livestä ja jälkituotannosta. Kuuntele viikkokatsaus Youtubesta alta tai muista kanavista, jotka löytyvät täältä (Apple, Castbox, Google, Pocket Casts, Spotify).

Live vs jälkilähetykset

Livelähetykset ovat parantuneet hurjasti frisbeegolfista pelkästään viimeisen vuoden aikana. Frisbeegolfyhteisö on kuitenkin tottunut jälkilähetyksiin. Nyt kun massamedia ja Frisbeegolfmedia uutisoi kierroksista aamuisin, monet kokevat tämän tulosten spoilaamiseksi. Herrojen näkemys aiheesta on aika selkeä – urheilu on parasta livenä. Kuuntele herrojen ruodintaa heti podcastin alusta lähtien.

Champions Cup

Isaac Robinson otti varsin selkeän voiton, mikä oli ensimmäinen selkeä voitto tämän vuoden kilpailuissa. Tonin ja Timon ennakkoon nostamat Calvin Heimburg ja Gannon Buhr eivät nousseet niin korkealle tällä kertaa. Toni ja Timo ruotivat myös suomalaisten suoriutumiset viikonloppuna. Tilanne avoimen luokan ja naisten sarjan suhteen on kääntynyt siten, että isoa voittoa odotellaan ennemminkin avoimesta luokasta naisten luokan sijaan.

Viikonlopun Jonesboro

Tonin näkökulmasta Jonesboron Disc Side of Heaven kenttä on malliesimerkki avoimesta frisbeegolfradasta. Jonesborossa tarvitsee muitakin heittoja kuin isoja hyzer-heittoja. Toni nostaa Joona Heinäsen viilinä korttina tulevalle viikonlopulle. Katseet kannattaa myös kohdistaa Väinö Mäkelään, joka on saanut hyvin lisää mittaa myös heittoihinsa. Loistavat edellisviikonlopun otteet antavat isoa toivoa Heinäsen ja Mäkelän viikonloppuun. Väinö on myös ollut hyvä avoimilla radoilla. Niklas Anttilalle Toni ja Timo eivät aseta isoja paineita. Eagle McMahon on herrojen yksi voittajasuosikeista.

Naisten luokassa Toni nostaa heittopituuden todella ratkaisevaksi tekijäksi menestyksen näkökulmasta. Pystyykö Ella Hansen tai pitkälle heittävät suomalaiset haastamaan ylivoimaista Kristin Tattaria?

Uusimmat uutiset

Vuoden 2025 Disc Golf Pro Tourin kisapaikkojen haku aukesi! Haluatko järjestää osakilpailun?

Disc Golf Pro Tour on vasta alkanut kaksi kuukautta...

“I’m back!” – Maailman toiseksi paras frisbeegolfari tekee odotetun paluun kisaradoille

Yksi viime vuosien menestyneimmistä frisbeegolfareista, Eagle McMahon, palaa pitkältä...

Suomalainen frisbeegolf-peli levinnyt jo lähes 60 maahan

Kajaanilainen peliyhtiö CSE Entertainment julkaisi viime kuussa frisbeegolfpelin suosituimpaan...

Frisbeegolfmedia on frisbeegolfin MM-kisojen 2025 virallinen tiedotuskumppani

Frisbeegolfmedia on vuoden 2025 frisbeegolfin MM-kisojen tiedotus- ja mediakumppani....

Suomen MM-kisojen kisapäivät ovat tässä!

Frisbeegolfin maailman kattojärjestö PDGA julkaisi vuoden 2025 MM-kisojen päivät....

Disc Golf Pro Tour otti ison askeleen kohti vedonlyöntimarkkinoita

Maailman kovatasoisin ammattilaiskiertue Disc Golf Pro Tour (DGPT) julkaisi...

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän