KotiUutisetYkkösrinki Viikkokatsaus 49: Joutaako Paul McBeth eläkkeelle?

Ykkösrinki Viikkokatsaus 49: Joutaako Paul McBeth eläkkeelle?

Frisbeegolfmedia tiivistää Ykkösringin viikkokatsauksen mielenkiintoisimmat nostot. Tällä viikolla soitellaan kitaraa Lizotten ja Tattarin johtamana, kun Eurooppalaiskaksikko ottaa jälleen kerran voiton omissa luokissaan. Paul McBeth on aloittanut kauden 2023 heikommin kuin vuosikymmeneen. Onko hänen aika jäädä eläkkeelle? Ja onko Silva Saarinen maailman paras puttaaja! Kuuntele viikkokatsaus Youtubesta alta tai muista kanavista, jotka löytyvät täältä (Apple, Castbox, Google, Pocket Casts, Spotify).

Music City Open 2023

Simon Lizotte otti jälleen jahtikortista voiton. Käsittämättömästi viimeisestä viidestä Disc Golf Pro Tourin osakilpailusta (Music City, Austin, Waco ja Maple Hill 2022), neljässä on voittaja löytynyt jahtikortista. Music City Openissa nähtiin jälleen myös muita mielenkiintoisia nimiä, jotka tavoittelivat voittoa tosissaan, mutta heidän kohtaamat vaikeudet alleviivaavat sitä, kuinka vaikeaa Disc Golf Pro Tourin voittaminen on. Kuuntele näistä lisää podista.

Naisissa Kristin Tattar palasi vakuuttavalle tasolle, vaikka Music City Openissa kentän tasaisuus nosti jälleen päätään. Lajia pitkään hallinnut Paige Pierce jäi esimerkiksi kokonaan rahasijojen ulkopuolelle. Ketä muita podissa käsitellään?

Suomalaisten suoritutuminen

Vaikka Väinö Mäkelä oli avoimen sarjan paras suomalainen, Music City Openista jäi mieleen Niklas Anttilan keskeyttäminen ja toisaalta Tuomas Hyytiäisen hurja 1054 ratingin viimeinen kierros. Herrat käyvät läpi Anttilan loukkaantumista lisää podissa ja analysoivat suomalaisten suoriutumista.

Naisissa suomalaisista Eveliina Salonen otti pitkästä aikaa suomalaisten kärkipaikan, kun hänen puttipelinsä näytti jo hieman paremmalta. Kuuntele mitä mieltä Timo ja Toni olivat muiden suomalaisten suorittamisesta. He ottavat myös kantaa tulosten kirjaamiseen, joka herätti keskustelua viime viikonloppuna, kun esimerkiksi Sonja Laine joutui tämän uhriksi.

DGPT tilanne, ratingit ja tuleva Silver Series

Vaikka Music City Open on saatu vasta taputeltua, seuraava mahdollisuus suomalaisille kerätä Disc Golf Pro Tourin pisteitä on jo tulevana viikonloppuna, kun ryhmä siirtyy Pohjois-Carolinaan Silver-tason osakilpailuun. Suomalaisista parhailla sijoilla DGPT:llä on Henna Blomroos (11.) ja Väinö Mäkelä avoimessa luokassa sijalla 29. Myös ratingit päivittyvät joka kuun toisena tiistaina. Missä suomalaiset majailevat, kun Euroopassa kausi on käynnistymässä?

Tulevassa kisassa lienee viihdettä penkkiurheilijalle, kun molemmissa sarjoissa on ennätysmäärä saariväyliä. Avoimessa on 6 saariväylää ja naisissakin 4. Näistä kuullaan lisää podissa, mutta myös Tonin pikaennakossa perjantaina.

Uusimmat uutiset

Ricky Wysocki ällistytti frisbeegolfmaailmaa lähes virheettömällä kierroksella

European Disc Golf Festival pyörähti käyntiin Tallinnassa perjantaina. Disc...

Heidi Laine jysäytti hurjan avauskierroksen Tallinnassa – suomalaiset kaksoisjohdossa

Heidi Laine avasi loistavasti Tallinnassa kilpailtavan European Disc Golf...

“En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa” – Seppo Paju ennakoi Tallinnan Disc Golf Festivalia

Euroopan frisbeegolfin superkuukausi huipentuu viikonloppuna kilpailtavaan European Disc Golf...

Yli 5000 henkilöä todisti Gannon Buhrin voittoa Nokialla!

European Open päättyi avoimen luokan osalta yhdysvaltalaisen Gannon Buhrin...

Suomalaisnaisten supersunnuntai lässähti – Kristin Tattar voittoon European Openissa huiman takaa-ajon jälkeen!

Viron Kristin Tattar voitti Frisbeegolfin European Openin suorittaen yhden...

Gannon Buhr johdossa European Openin finaalipäivään – McBeth vaanii kolmen heiton päässä

European Openin kolmas päivä pelattiin aurinkoisessa säässä Nokialla, kun...

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän