KotiUutisetVäinö Mäkelän uusi podcast valottaa frisbeegolfin huippu-urheilua

Väinö Mäkelän uusi podcast valottaa frisbeegolfin huippu-urheilua

Julkaistu

Frisbeegolf on viimeisen vuosikymmenen aikana saavuttanut valtavasti suosiota niin Suomessa kuin maailmalla, ja koronapandemia on entisestään kasvattanut lajin harrastajamääriä. Huolimatta kasvavasta hypestä ja lisääntyneestä huomiosta, frisbeegolfia ei kuitenkaan vielä usein mielletä huippu-urheiluksi. Tähän saattaa tulla muutos, kun Suomen mestari Väinö Mäkelä avaa lajin saloja uudessa podcastissaan.

Väinö Mäkelän ”Lajin huipulla” -podcast on nyt kuunneltavissa ilmaiseksi Supla-palvelussa. Mäkelä on ehdottomasti yksi suomalaisen frisbeegolfin kärkinimistä, sillä hän on voittanut muun muassa vuoden 2021 Suomen mestaruuden, neljä Suomen Pro Tour -titteliä ja Euroopan nuorten mestaruuden. Maailmanlistalla Mäkelä on jo lähellä kärkeä, ja hänen tavoitteenaan on päästä aivan maailman huipulle.

Podcastissaan Mäkelä kertoo, mitä kaikkea frisbeegolfammattilaisuus vaatii: lajitreenausta, henkistä valmennusta, sponsoreita, somepeliä ja paljon muuta. Lisäksi jokaisessa jaksossa hän jakaa vinkkejä kuuntelijoille, joiden avulla he voivat parantaa omaa peliään.

Älä jää paitsi Väinö Mäkelän asiantuntevista neuvoista ja inspiroivista tarinoista – kuuntele ”Lajin huipulla” -podcast Supla-palvelussa ja opi, mitä frisbeegolfin huippu-urheilu todella vaatii. Samalla saat arvokkaita vinkkejä oman pelisi kehittämiseen ja pääset nauttimaan frisbeegolfin kasvavasta suosioista entistä paremmin varustautuneena.

LähdeSupla

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän