KotiUutisetMaanantain karsintakilpailu - viimeinen oljenkorsi European Openiin 2023

Maanantain karsintakilpailu – viimeinen oljenkorsi European Openiin 2023

Julkaistu

European Openin maanantain karsintakilpailu järjestetään kilpailuviikolla. Maailman suurin frisbeegolftapahtuma European Open pelataan Nokialla 20.-23.7.2023. Palkintopotti on hurjat 100 000 dollaria ja osallistujia on yli kymmenestä maasta. Kilpailu on täynnä, mutta myös sinulla on mahdollisuus kilpailla legendaarisessa European Openissa kisaviikon maanantain karsintakilpailun eli Monday Qualifierin kautta.

Maanantain karsintakilpailu 17.7.2023

Muista Major-kilpailuista tuttu karsintakilpailu nähdään nyt ensimmäistä kertaa myös European Openissa. Kilpailussa on yksi kierros legendaarisella Beastilla European Open viikon maanantaina ja viidelle parhaalle on palkintona kutsu varsinaiseen kilpailuun.

Ilmoittautuminen maanantain karsintakilpailuun on DiscGolfScenen sivuilla klo 18.00 Suomen aikaa maanantaina 10.7.2023, jotta myös valtameren toisella puolella on mahdollisuus ilmoittautua kisaan. Ilmoittautuminen aukeaa alkuun yli 970 ratingin pelaajalle ja myöhemmin kaikille, mikäli paikkoja riittää.

Paineet ovat kovat karsintakilpailussa

Samanlainen karsintakilpailu nähtiin keväällä vuoden ensimmäisessä Major-kilpailussa Champions Cupissa. Useat huippupelaajat kamppailivat pääsystä varsinaiseen kilpailuun ja sama tullaan näkemään nyt European Openissa. ”Monet kilpapelaajat ovat varanneet majoituksen European Openiin jo aikaisemmin eikä heillä ole vieläkään paikkaa kilpailussa. Maanantain karsinta on viimeinen oljenkorsi monelle huippupelaajalle.” Jussi Meresmaa, kilpailun mediavastaava kommentoi Frisbeegolfmedialle.

”Tänä vuonna European Openissa nähdään äärimmäisen tiukka fieldi, kun avoimessa luokassa on yli 80 yli 1000 ratingin pelaajaa, joka on ennenkuulumatonta. Naisten luokassakin on vain kaksi alle 900 ratingin pelaajaa.” Meresmaa hehkuttaa European Openin tasoa.

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän