KotiUutisetKolme frisbeegolfin pelaajaa Suomen kaupallisesti kiinnostavimpien urheilijoiden listalla

Kolme frisbeegolfin pelaajaa Suomen kaupallisesti kiinnostavimpien urheilijoiden listalla

Julkaistu

Urheilumarkkinointiin keskittyvän 10.fin tekemä listaus sadasta Suomen kaupallisesti kiinnostavimmasta urheilijasta osoittaa, että frisbeegolf on yksi maan kaupallisesti kiinnostavimmista lajeista. Listalla on kolme frisbeegolfin pelaajaa: Väinö Mäkelä sijalla 11, Niklas Anttila sijalla 16 ja Eveliina Salonen sijalla 67. Näiden pelaajien kaupallinen potentiaali perustuu muun muassa heidän somesisältöjensä laatuun ja yleisöjen sitoutuneisuuteen. Katso koko listaus täältä.

10.fin listaus perustuu urheilijan somepresenssiin, urheilijabrändiin sekä lajin ja urheilijan asemaan. Pisteytys ottaa huomioon muun muassa urheilijan sosiaalisen median kanavien seuraajamäärän, aktiivisuuden ja yleisön sitoutuneisuuden, henkilöbrändin vahvuuden, sisältöjen laadun sekä nykyiset kumppanuudet ja niiden toteutukset. Listauksen tekijät korostavat, että kaupallinen potentiaali ei aina vaadi arvokisamenestystä, vaan myös urheilijoilla, joilla ei ole arvokisamenestystä, voi olla merkittävä kaupallinen potentiaali.

Listalla olevat frisbeegolfin pelaajat osoittavat, että lajin kaupallinen potentiaali on kasvamassa ja he ovat osa monipuolista ja värikästä joukkoa kaupallisesti kiinnostavia urheilijoita Suomessa.

Lähde10.fi

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän