KotiUutisetKilpailutVirolainen Villman ryösti voiton Talissa Prodigy Disc Pro Tourilla

Virolainen Villman ryösti voiton Talissa Prodigy Disc Pro Tourilla

Prodigy Disc Pro Tour starttasi viikonloppuna Talissa Helsingissä. Vaihtelevissa olosuhteissa käyty kilpailu haastoi kaikki pelaajat. Avoimen sarjan voiton vei lopulta virolainen Mauri Villman, joka pystyi parhaiten paikkaamaan virheensä ja välttämään isoimmat ongelmat. Naisten sarjassa voiton vei odotetusti Heidi Laine.

Villmanin voitto oli lopulta varsin selvä, kun hän pystyi ainoana kärjessä lähteneistä, pitämään pelinsä kasassa myös viimeisen kierroksen ajan. Tulos -21 riitti kuuden heiton turvin voittoon. Villman sai voitostaan tuliaisiksi noin 1100 euroa. Villman väläytteli jo osaamistaan voittaen European Pro Tourin avauskilpailun Kööpenhaminassa toukokuun alussa. Toiseksi kilpailussa sijoittui Nestori Tuhkanen (-15) niin ikään hyvän viimeisen kierroksen ansiosta. Nestori kuittasi toisesta sijasta noin 850 euroa. Kolmanneksi ylsi Ville Ahokas tuloksella -14.

Kilpailukautensa aloittanut ja korkeimmalla ratingilla viikonloppuun lähtenyt Lauri Lehtinen ei yltänyt parhaimpaansa viimeisellä kierroksella. Lehtinen oli lopputuloksissa neljäs (-13).

Laine kärjessä alusta loppuun

Naisissa suomalaiset ottivat kolmoisvoiton neljänneksi sijoittuneen virolaisen Kaidi Allsalun edestä. Heidi Laine oli viikonlopun paras heittäen tuloksen +23. Heidi sai voitosta palkintorahaa noin 500 euroa. Toiseksi sijoittui Jenni Karppinen tuloksella +28. Kolmantena oli Silva Saarinen (+29).

Prodigy Disc Pro Tour jatkuu 16.-18.6. Oulussa. Lisää tietoa kiertueesta löytyy ennakostamme.

Uusimmat uutiset

Ricky Wysocki ällistytti frisbeegolfmaailmaa lähes virheettömällä kierroksella

European Disc Golf Festival pyörähti käyntiin Tallinnassa perjantaina. Disc...

Heidi Laine jysäytti hurjan avauskierroksen Tallinnassa – suomalaiset kaksoisjohdossa

Heidi Laine avasi loistavasti Tallinnassa kilpailtavan European Disc Golf...

“En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa” – Seppo Paju ennakoi Tallinnan Disc Golf Festivalia

Euroopan frisbeegolfin superkuukausi huipentuu viikonloppuna kilpailtavaan European Disc Golf...

Yli 5000 henkilöä todisti Gannon Buhrin voittoa Nokialla!

European Open päättyi avoimen luokan osalta yhdysvaltalaisen Gannon Buhrin...

Suomalaisnaisten supersunnuntai lässähti – Kristin Tattar voittoon European Openissa huiman takaa-ajon jälkeen!

Viron Kristin Tattar voitti Frisbeegolfin European Openin suorittaen yhden...

Gannon Buhr johdossa European Openin finaalipäivään – McBeth vaanii kolmen heiton päässä

European Openin kolmas päivä pelattiin aurinkoisessa säässä Nokialla, kun...