KotiKilpailutEuropean Pro TourSuomalaisilla kolmoisjohto avauspäivän jälkeen Belgiassa

Suomalaisilla kolmoisjohto avauspäivän jälkeen Belgiassa

Julkaistu

European Pro Tourin toinen osakilpailu Belgian Open käynnistyi suomalaiskomennossa kun avoimessa luokassa on kolmoisjohto ensimmäisen kierroksen jälkeen.

Kilpailun johdossa on Otto Mäkinen tuloksella -9. Mäkinen johti myös kauden ensimmäistä kilpailua Kööpenhaminassa ensimmäisen kierroksen jälkeen. Mäkisen jälkeen toisella sijalla ovat Teemu Talikainen (-8) sekä kautensa aloittanut Kristian Kuoksa (-8). Videokortissa pelannut Kuoksa kertoi kierroksen jälkeen pelaamisen tuntuneen hyvältä ja oli hyvin tyytyväinen erityisesti puttaukseen. Toki kierrokseen mahtui muutamia virheitä siellä täällä, mutta Kuoksa vaikutti luottavaiselta.

Kymmenen parhaan joukosta löytyy myös Severi Saviniemi (T4, -7), Lauri Hämäläinen (T6, -6), Rasmus Saukkoriipi (T6, -6) ja Miro Ryhänen (T6, -6).

Heidi Laine toisena naisten luokassa

Naisten luokassa parhaan tuloksen pelasi hyvin alkukautensa aloittanut virolainen Anneli Tõugjas-Männiste. Anneli pelasi kierroksen tulokseen 0 ja johtaa kolmella heitolla kilpailussa toisena olevaa Heidi Lainetta. Kaksikko on pienessä karussa muusta porukasta kun kolmannelta sijalta löytyy itävaltalainen Laura Posch ja virolainen Kaire Tekku tuloksella +8. Tinja Väisänen on ensimmäisen kierroksen jälkeen tuloksessa +11 sijalla seitsemän ja Jenni Karppinen tuloksella +12 sijalla kahdeksan.

Heidi Laine, European Pro Tour Belgian Open
Heidi Laine, European Pro Tour Belgian Open, © Marika Salmi / European Pro Tour

Toisen kierroksen aikataulu

Kilpailun toista kierrosta voi seurata livenä Disc Golf Stream -palvelusta, jossa naisten luokan lähetys alkaa lauantaina 20.5. kello 10.20 ja avoimen luokan lähetys kello 16.50. Sunnuntain viimeinen kierros on katsottavissa ilmaiseksi Youtubesta. Live-tuloksia on mahdollista seurata UDisc Live-palvelusta.

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän