KotiKilpailutSM-KilpailutYle näyttää frisbeegolfin SM-kisat 2024 kokonaisuudessaan

Yle näyttää frisbeegolfin SM-kisat 2024 kokonaisuudessaan

Kaikki neljä vuoden 2024 frisbeegolfin SM-kisakierrosta näytetään Yle Areenassa suorina lähetyksinä. Lisäksi finaalikierroksen kohokohdat näytetään Yle TV2:lla sunnuntai-iltana. Frisbeegolfin SM-kisat 2024 kilpaillaan Sipoossa Sibbe Disc Golf -frisbeegolfradalla 4.-7.7.2024.

Yle Areenassa nähtävät livelähetykset tuottaa Disc Golf Network. Yle Areenassa nähtävä lähetys selostetaan suomeksi. SM-kisat nähdään myös Disc Golf Network palvelussa englanniksi selostettuna. Disc Golf Networkillä on yli 50 000 tilaajaa maailmanlaajuisesti.

Suorien lähetysten lisäksi SM-kisoista tuotetaan jälkituotannot sekä suomeksi, että englanniksi selostettuna.

”Tavoitteenamme on, että vuoden 2024 SM-kisat ovat kotimaan seuratuin frisbeegolftapahtuma ikinä. Panostamme mediaan erittäin paljon”, SM-kisojen mediajohtaja Juha Kytö kertoo.

Yle on kiinnostunut frisbeegolfista

Vuoden 2023 frisbeegolfin SM-kisoista nähtiin viimeinen kierros suorana lähetyksenä Yle Areenasta.

”Yle on huomannut, että laji kiinnostaa heidän kohderyhmäänsä. Aikaisemmin heillä ei ole ollut hyvää saumaa päästä mukaan lajiin. SM-viikkojen avulla se tuli varkain”, Kytö kertoo.

Menestyksekäs yhteistyö vuoden 2023 SM-kisojen osalta johti jatkosopimukseen Yle:n kanssa, jonka myötä lajin näkyvyys Ylellä moninkertaistui.

”Meidän tavoitteenamme on tehdä tästä pitkä yhteistyö. Kaikkea mietitään siitä näkökulmasta, että miten tätä voidaan tehdä yhdessä useita vuosia”, Kytö kommentoi.

Iso merkitys koko frisbeegolfille

Frisbeegolfista tulee eittämättä kovaa vauhtia yksi seuratuimmista kilpaurheilulajeista Suomessa. Väinö Mäkelä ja Niklas Anttila kuuluvat jo Suomen seuratuimpiin urheilijoihin, mutta tämänkaltiasta medianäkyvyyttä frisbeegolf ei ole vielä saanut. Yle Areena on Suomen suosituin streamaus-palvelu.

”Tämä nostaa frisbeegolfin uskottavuuden uudelle tasolle. Koko Suomen kansa pääsee seuraamaan frisbeegolfia, mutta myös mahdollisten kumppaneiden näkyvyys nousee uudelle tasolle”, Kytö toteaa. ”Meillä on paljon kumppanuuskeskusteluita käynnissä. Kumppanit ovat odottaneet tätä uutista innolla.”

Uusimmat uutiset

Väinö Mäkelälle kauden avausvoitto Yhdysvalloissa!

Väinö Mäkelän hyvä alkukausi sai jatkoa, kun Mäkelä otti...

Frisbeegolf työhyvinvoinnin edistäjänä

Työpaikan hyvinvointi ja terveys ovat keskeisiä tekijöitä, jotka vaikuttavat...

Patentoidun älysirun kehittänyt GameProofer toimitti ensimmäiset tuotteet asiakkaille

Viime kesänä European Openissa lanseerattu GameProofer on saanut ensimmäiset...

Eveliina Salosen synkät vuodet voiton taustalla: ”Ei sitä ihminen henkisesti jaksa enempää”

Frisbeegolfmedian Julia Nieminen haastatteli juuri Disc Golf Pro Tourin...

”Unelmastartti suomalaiskaudelle” – asiantuntijan näkemykset viikonlopusta

Disc Golf Pro Tour 2024 lähti käyntiin suomalaisittain huimalla...

Rasmus Saukkoriipi tähdittää Kiekkokingin tiimiä kaudella 2024

Rasmus Saukkoriipi on Kiekkokingin ensimmäinen pelaajakiinnitys kaudella 2024.Kiekkokingi kertoo,...

2 KOMMENTTIA

  1. […] Vuosi 2024 tuo herkkua frisbeegolfyleisölle myös vastaanottimien ääressä. Tämä on omiaan nostattamaan tunnelmaa ennen vuoden 2025 Frisbeegolfin MM-kisoja, jotka järjestetään ensimmäistä kertaa Yhdysvaltain ulkopuolella ja vieläpä Suomessa. Kaikki neljä avointen luokkien SM-kisakierrosta televisioidaan suorina lähetyksinä YLE Areenassa. Livelähetykset tuottaa Disc Golf Network, joka on tunnettu etenkin Disc Golf Pro Tourin virallisena kanavana. Lähteet: Suomen frisbeegolfliitto ja Frisbeegolfmedia […]

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän