KotiKilpailutDisc Golf Pro TourMusic City Open 2023 - kierros 1

Music City Open 2023 – kierros 1

Ensimmäinen kierros Nashvillen mutaista Music City Openia on pelattu. Kuten tällä kaudella on nähty tasaisuus kentällä jatkuu ja ensimmäiset 11 pelaajaa ovat tuloksissa -7 ja -6. Väinö Mäkelä on hyvillä iskupaikoilla jaetulla sijalla 12 tuloksella -5. Kärjessä toiselle kierrokselle lähtevät Luke Humphries ja Ezra Aderhold. Naisissa Henna Blomroos ja Silva Saarinen kärkkymässä kärkeä kuudentena.

Anttila keskeytti

Suomalaisten epäonni Music City Openissa jatkuu. Viime vuonna Mäkelä keskeytti nilkan nyrjädyksen vuoksi ja tänä vuonna Niklas Anttila keskeytti leikin jo etuysillä. Frisbeegolfmedian tietojen mukaan Anttilan selkä olisi vaivannut niin, että heittäminen ei ollut mahdollista. Muista suomalaisista Joona Heinänen sortui lopussa tuplabogiin ja bogiin, mutta ylsi silti tulokseen -2, joten hän on iskuetäisyydellä toiselle kierrokselle mentäessä. Heinänen on ilmeisesti hieman flunssaisena pelaamassa. Tuomas Hyytiäisen tuloskortissa oli niin ikään liikaa bogeja ja tuloksena on ensimmäisen kierroksen jälkeen +3 ja sija jaettu 85.

Kenttä näytti totisesti kyntensä, kun esimerkiksi Eagle McMahonin (-1) muuten siistiä tuloskorttia väritti peräti kaksi triplabogia. Vain Simon Lizotte (-6) selvisi kierroksesta ilman bogeja.

Suomen naisilla hidas alku

Henna Blomroos oli ensimmäisen kymmenen väylän jälkeen tuloksessa +7, mutta lopun flow-tila kantoi Hennan tulokseen +2 ja jaetulle kuudennelle sijalle. Samassa tuloksessa on myös ensimmäistä Pro Tourin osakilpailuaan pelaava Silva Saarinen. Saarinen aloitti myös kolmella bogeyllä, mutta paransi peliään koko kierroksen ajan. Silvan puttitulokset näyttävät ainakin ensimmäisen kierroksen osalta tuovan valoa suomalaisnaisten puttipeliin, kun C1X (eli putit välillä 3,3-10 metriä) upposivat 80 prosenttisesti ja C2 putitkin upeasti 29 prosenttisesti! Muista suomalaisista Heidi Laine (+7) on jaetulla sijalla 18, Eveliina Salonen (+8) jaetulla sijalla 26 ja Sonja Laine sijalla 49 tuloksella +17.

Ensimmäisen kierroksen jälkeen naisten sarjaa johtaa lähes totutusti Kristin Tattar tuloksella -4. Viime kilpailuissa kämmenheittonsa kanssa tuskaillut Tattar näytti siltä, että väliviikko kotona Virossa teki hyvää heittämiselle. Kilpailu ei ole suinkaan vielä ratkennut, koska kentällä tulee helposi isoja lukemia tuloskorttiin. Nashvillen pusikot ja metsät näyttävät todelliselta mörriltä.

Kilpailua voi seurata Disc Golf Networkin tilaajana lauantaina illalla.

Uusimmat uutiset

Calvin Heimburg voitti jälleen Disc Golf Pro Tourilla – kaikki suomalaiset rahasijoilla

Viime vuoden paras pelaaja Calvin Heimburg otti toisen voittonsa...

Lauri Hämäläinen piti johtonsa ja voitti Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan – “Tätä on odotettu”

Lauri Hämäläinen voitti Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan Jämijärvellä....

Superlupaus Iida Lehtomäki vei Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan – “Vähän eskaloitu”

14-vuotias superlupaus Iida Lehtomäki voitti Suomen kovimman kärkikiertueen avauskilpailun...

Jesse Nieminen nousi jahtikorttiin Kaliforniassa – myös Hyytiäinen vahvassa vireessä

Huippukunnossa oleva Jesse Nieminen pelasi loistavan -11 kierrostuloksen Kaliforniassa...

14-vuotias Iida Lehtomäki lähtee kärjessä Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan finaalikierrokselle

Iida Lehtomäki jatkoi vahvoja otteitaan Jämijärvellä. Lehtomäki lähtee finaalikierrokselle...

Lauri Hämäläinen lähtee kärjessä Jämijärven osakilpailun viimeiselle kierrokselle

Prodigy Disc Pro Tour Jämijärven toinen kierros kilpailtiin ensimmäistä...

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän