KotiKilpailutDisc Golf Pro TourMcMahon palasi ykköseksi, Anttila viides

McMahon palasi ykköseksi, Anttila viides

Oregonissa kilpailtiin Beaver State Fling viikonloppuna. Kuvankauniissa maisemissa pelattu Silver-tason Disc Golf Pro Tourin osakilpailu houkutteli paikalle maailman parhaat pelaajat. Esimerkiksi Eagle McMahon ei ole koskaan aikaisemmin vielä pelannut Silver-tason kilpailussa ennen viikonloppua.

McMahon nappasi voiton tasaisen vakuuttavan esityksen jälkeen tuloksella -31. McMahon näytti nauttivan frisbeegolfista Beaver State Flingissä ja tarjosi yleisölle myös uskomattomia suorituksia. “Rakastan tätä paikkaa. Muistan kuinka tulin tänne ensimmäistä kertaa 2015 Simon Lizotten ja Avery Jenkinsin kanssa. Jo silloin paikassa oli jotain taianomaista. Tämä on upea paikka.” Eagle kommentoi voiton jälkeen Disc Golf Pro Tourin haastattelussa. Jaetulle toiselle sijalle viikonlopun jälkeen päätyi Andrew Presnell ja Calvin Heimburg.

Suomalaisista Niklas Anttila pelasi tasaisen hyvän viikonlopun. Hänen viikonlopun PDGA-ratingin keskiarvo oli 1045. Lopputuloksissa Anttila oli jaetulla viidennellä sijalla tuloksessa -25. Niklas sai hyvin ruutuaikaa Disc Golf Networkin lähetyksessä upeilla pitkillä puttisuorituksilla. Viime vuosien Beaver State Flingin voittajat ovat olleet pisimmälle heittäviä frisbeegolfaajia, joten Anttilan viidettä sijaa voidaan pitää hyvänä tuloksena. Anttila nettosi viikonlopusta noin 1100 euroa.

Väinö Mäkelä oli lopputuloksissa jaetulla sijalla 24 tuloksella -17. Koko suomalaisnelikko ylsi rahapalkinnoille, kun Tuomas Hyytiäinen (-14) oli jaetulla sijalla 33 ja Joona Heinänen (-12) jaetulla sijalla 40.

Naisissa upea voittotaistelu

Naisten sarjassa nähtiin yksi kauden hienoimmista kamppailuista viimeisellä kierroksella, kun Jennifer Allen ja Holyn Handley kamppailivat ensimmäisestä Disc Golf Pro Tourin voitosta. Kaksikko jätti muut taakseen jo toisen kierroksen jälkeen ja olivat omaa luokkaansa erityisesti viimeisellä kierroksella.

Jennifer Allen sai upean alun kilpailulleen, kun hän heitti hole-in-onen avausväylällä. Yli satametriselle väylälle hole-in-one kilpailun päätöspäivänä johtoasemassa on toistaiseksi alkukauden yksi hienoimmista suorituksista.

Hole-in-one ei aiheuttanut Allenille ylilatautumista kilpailuun vaan hän pystyi itsevarmalla suorituksella ottamaan voiton kahden heiton erolla Handleyhyn tuloksella -23. Holyn Handley (-21) upotti vielä toiseksi viimeisellä väylällä upean putin sisään, mutta Allen ei tehnyt virheitä viimeisellä väylällä.

Vastikään äitinsä menettänyt veteraanipelaaja oli tunteikkaana voiton jälkeen. “Olisin voinut heittää viimeisen putin korin alle (korotettuun koriin), mutta en sitä tehnyt. Pelasin niin hyvällä itseluottamuksella koko viikonlopun ja olen ylpeä itsestäni.” Allen kommentoi Disc Golf Pro Tourin haastattelussa.

Kolmanneksi kilpailussa ylsi Maria Oliva tuloksella -11.

Disc Golf Pro Tour jatkuu jo tulevana viikonloppuna Washington Statessa Cascade Challengella, jossa näemme jälleen Suomen miehet kamppailemassa voitosta.

Uusimmat uutiset

Ricky Wysocki ällistytti frisbeegolfmaailmaa lähes virheettömällä kierroksella

European Disc Golf Festival pyörähti käyntiin Tallinnassa perjantaina. Disc...

Heidi Laine jysäytti hurjan avauskierroksen Tallinnassa – suomalaiset kaksoisjohdossa

Heidi Laine avasi loistavasti Tallinnassa kilpailtavan European Disc Golf...

“En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa” – Seppo Paju ennakoi Tallinnan Disc Golf Festivalia

Euroopan frisbeegolfin superkuukausi huipentuu viikonloppuna kilpailtavaan European Disc Golf...

Yli 5000 henkilöä todisti Gannon Buhrin voittoa Nokialla!

European Open päättyi avoimen luokan osalta yhdysvaltalaisen Gannon Buhrin...

Suomalaisnaisten supersunnuntai lässähti – Kristin Tattar voittoon European Openissa huiman takaa-ajon jälkeen!

Viron Kristin Tattar voitti Frisbeegolfin European Openin suorittaen yhden...

Gannon Buhr johdossa European Openin finaalipäivään – McBeth vaanii kolmen heiton päässä

European Openin kolmas päivä pelattiin aurinkoisessa säässä Nokialla, kun...

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän