KotiKilpailutPDGA Euro TourEuro Tour jatkuu yhdellä maailman parhaista radoista

Euro Tour jatkuu yhdellä maailman parhaista radoista

Frisbeegolfin kattojärjestön (PDGA) Euro Tour jatkuu kolmannella osakilpailulla juhannusviikonloppuna Norjassa Krokhol Openilla. Norjan pääkaupungin Oslon lähistöllä oleva Krokholin frisbeegolfrata on arvioitu maailman toiseksi parhaaksi frisbeegolfradaksi. Frisbeegolfmedia uutisoi asiasta aiemmin keväällä: Maailman parhaat frisbeegolfradat 2023.

Krokholin frisbeegolfrata tarjoaa pelaajilleen unohtumattomia näkymiä ja haastavia väyliä. Sen korkeuserot, mäkiset rinteet, purot ja vesiesteet luovat dynaamisen ja vaativan pelikokemuksen. Kenttä on suunniteltu siten, että se tarjoaa sekä avoimia että metsäisiä väyliä, jolloin pelaajilta vaaditaan sekä voimaa että tarkkuutta saavuttaakseen hyvän tuloksen.

Upea rata on houkutellut kilpailuun monia maailman ja Euroopan kärkinimiä. Suomalaisia on avoimen luokan lähtölistalla yhdeksän ja naisten luokassa kaksi. Kolmipäiväistä kilpailua voi seurata suorana Disc Golf Network-palvelusta. Ensimmäinen kierros on lisäksi nähtävissä ilmaiseksi YouTubessa.

Yhdysvaltalaiset Paul McBeth ja Bradley Williams ennakkosuosikit avoimessa luokassa

Pidempään jo Eurooppaa kiertänyt 6x maailmanmestari Paul McBeth saa kovan haastajan Yhdysvalloista kun Bradley Williams saapuu kilpailemaan myös Eurooppaan. Alkukauden Disc Golf Pro Touria kiertänyt Bradley Williams on tällä hetkellä Disc Golf Pro Tourin kiertuepisteissä sijalla 24 ja ratingin mukaan heti toiseksi arvioitu Paul McBethin jälkeen.

Suomalaisista kovimmilla ratingilla kilpailuun lähtee Teemu Talikainen ja Elias Luukkonen. Talikaiselta löytyy tältä kaudelta yksi voitto, kun hän voitti European Pro Tourin kilpailun Belgiassa. Luukkosen paras sijoitus on Euro Tourin ensimmäisestä osakilpailusta Kroatiasta kun hän nousi huiman viimeisen kierroksen ansiosta viidenneksi. Luukkonen kertoi alkuviikosta Frisbeegolfmedialle radan vaikuttavan todella siistiltä ja heiton tuntuvan hyvältä.

Muista avoimen luokan kilpailijoista seurantaan kannattaa ottaa kahdessa ensimmäisessä Euro Tourin osakilpailussa palkintopallilla ollut tšekkiläinen Jakub Semerád, paikalliset huippupelaajat Øyvind Jarnes ja Knut Valen Håland, nuori ruotsalainen Hjalmar Fredriksson, joka oli viime viikonlopun Konopiste Openissa kolmas ja suomalainen Miro Ryhänen, joka voitti juuri Oulun Pro Tourin ja on muutenkin ollut alkukauden huimassa vireessä.

Tuore Norjan mestari ennakkosuosikkina naisten luokassa

Norjalainen Anniken Steen voitti maanantaina Norjan mestaruuden ennen Lykke Lorentzenia. Molemmat näistä kovista norjalaisista on mukana myös Euro Tourin kolmannessa osakilpailussa. Anniken Steen lähtee kilpailuun kovimmalla ratingilla ennen Iso-britannian Rachel Turtonia ja Lorentezenia.

Suomalaiset Silva Saarinen ja Jenni Karppinen löytyy ratingin mukaan listan sijoilta viisi ja kuusi. Saarisella on alla kolmen viikon kilpailutauko ja Karppisella on takana viime viikonlopun kolmas sija Oulun Pro Tourilta.

Aikataulu ja lähetykset

Kilpailua voi seurata livenä Disc Golf Network -palvelusta, jossa naisten luokan lähetys alkaa päivittäin kello 9.30 ja avoimen luokan lähetys kello 16.30.

Ensimmäinen kierros katsottavissa ilmaiseksi Disc Golf Pro Tourin YouTube-kanavalta.

Kilpailusta tulee myös jälkilähetykset YouTubeen, kun MDG Media tuottaa videot molempien luokkien ensimmäisestä videokortista (Feature Card / Lead Card).

Live-tuloksia on mahdollista seurata UDisc Live-palvelusta, josta näkee myös pelaajien lähtöajat.

Uusimmat uutiset

Yli 5000 henkilöä todisti Gannon Buhrin voittoa Nokialla!

European Open päättyi avoimen luokan osalta yhdysvaltalaisen Gannon Buhrin...

Suomalaisnaisten supersunnuntai lässähti – Kristin Tattar voittoon European Openissa huiman takaa-ajon jälkeen!

Viron Kristin Tattar voitti Frisbeegolfin European Openin suorittaen yhden...

Gannon Buhr johdossa European Openin finaalipäivään – McBeth vaanii kolmen heiton päässä

European Openin kolmas päivä pelattiin aurinkoisessa säässä Nokialla, kun...

Suomalaisnaiset kaksoisjohdossa European Openin finaalipäivään!

Eveliina Salonen ja Silva Saarinen lähtevät kaksoisjohdossa huomenna pelattavaan...

Kahden kierroksen päivä European Openissa – tutut nimet nousivat kärkeen

Frisbeegolfin European Openissa avoimella luokalla on edessään todellinen kestävyyskoe....

European Open jatkuu Tampereella aikaisin aamulla ilman yleisöä – “pahoittelemme tilannetta”

European Openin perjantaipäivä oli tapahtumarikas, kun maailman kattojärjestö PDGA...

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän