KotiKilpailutEuropean Pro TourEstonian Openin finaalipäivään Villmannin johdolla, McBeth ulkona voittotaistelusta

Estonian Openin finaalipäivään Villmannin johdolla, McBeth ulkona voittotaistelusta

Estonian Openin toinen kierros oli täynnä melkoisia yllätyksiä. Paul McBeth, kuusinkertainen maailmanmestari, epäonnistui omassa kierroksessaan. McBeth oli ensimmäisen päivän jälkeen vielä asemissa nousta voittoon, mutta toisen päivän erittäin alavireinen -1 kierros pudotti McBethin sijalle T21, kauas voittotaistelusta. McBethin kierroksen alustava rating on 962. Tämä on McBethin huonoin kierros yli kymmeneen vuoteen.

Tuloslistan kärjestä löytyy jälleen tuttu nimi, Mauri Villmann. Villmann pelasi molemmilla kierroksilla -10 tuloksen ja johtaa kilpailua kolmen heiton turvin. Villmann kertoi kierroksen jälkeisessä haastattelussa jatkavansa samalla pelikirjalla, tähtäimessä -10 kierrostulos ja voitto. Kärkiryhmä täydentyy suomalaisilla. Nestori Tuhkanen sijalla 2. (-17), Samuel Hänninen ja Mikael Häme jaetulla kolmannella sijalla (-16). Hänninen aloitti kierroksensa erittäin tahmeasti kahdella bogilla ensimmäiseen kolmeen väylään, mutta paikkasi tilanteen ottamalla heti perään kuusi birdietä.

Mainittakoon myös Lauri Lehtinen. Ensimmäisen hieman vaisun kierroksen jälkeen Lehtinen pelasi erittäin vakuuttavan -9 kierroksen ja nousi tällä sijalta 28 sijalle T7. Suomalaisista myös Rauli Savela pelasi niin ikään -9 ja nousi tuloslistassa ylöspäin peräti 46 sijaa.

Kaidi Allsalu, European Pro Tour Estonian Open, © Marika Salmi / European Pro Tour

NAISTEN SARJASSA TILANNE ERITTÄIN TASAINEN

Naisten sarjassa toiselle kierrokselle lähdettiin Kaidi Allsalun komennossa. Eilen pienoisena yllätyksenä itsensä kärkiryhmään pelannut Teele Toomsalu jatkoi erittäin vakuuttavia otteita ja pelasi hienon -1 kierroksen. Toomsalu jakaakin tällä tuloksella kärkipaikan Allsalun kanssa, Allsalun pelatessa tuloksen +2. Myös Anneli Tõugjas-Männiste onnistui erinomaisesti, pelaten -1 kierroksen. Tõugjas-Männiste on yhden heiton Toomsalun ja Allsalun takana yhteistuloksella +3. Kärkiryhmää finaalipäivälle täydentää toinen yllättäjä, Kristi Unt (+6).

Jahtikortissa nähdään suomalaisväriä, kun Tinja Väisänen pelasi +3 kierrroksen ja nousi tällä tuloksella sijalle 7. Väisäsen työskentely puttigreenillä oli erittäin varmaa. Keiti Tätte jatkoi epävarmoja otteitaan lähes jokaisella pelin osa-alueella. Tätte lopetti kierroksensa tulokseen +5, sijoitus toisen kierroksen jälkeen T10 (+18).

FINAALINPÄIVÄN AIKATAULU

Kilpailun finaalipäivää voi seurata livenä Disc Golf Stream -palvelusta, jossa naisten luokan lähetys alkaa sunnuntaina 4.6 kello 09:20 ja avoimen luokan lähetys kello 15:30. Sunnuntain viimeinen kierros on katsottavissa ilmaiseksi Youtubesta. Live-tuloksia on mahdollista seurata UDisc Live-palvelusta.

Uusimmat uutiset

Calvin Heimburg voitti jälleen Disc Golf Pro Tourilla – kaikki suomalaiset rahasijoilla

Viime vuoden paras pelaaja Calvin Heimburg otti toisen voittonsa...

Lauri Hämäläinen piti johtonsa ja voitti Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan – “Tätä on odotettu”

Lauri Hämäläinen voitti Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan Jämijärvellä....

Superlupaus Iida Lehtomäki vei Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan – “Vähän eskaloitu”

14-vuotias superlupaus Iida Lehtomäki voitti Suomen kovimman kärkikiertueen avauskilpailun...

Jesse Nieminen nousi jahtikorttiin Kaliforniassa – myös Hyytiäinen vahvassa vireessä

Huippukunnossa oleva Jesse Nieminen pelasi loistavan -11 kierrostuloksen Kaliforniassa...

14-vuotias Iida Lehtomäki lähtee kärjessä Prodigy Disc Pro Tourin avauskisan finaalikierrokselle

Iida Lehtomäki jatkoi vahvoja otteitaan Jämijärvellä. Lehtomäki lähtee finaalikierrokselle...

Lauri Hämäläinen lähtee kärjessä Jämijärven osakilpailun viimeiselle kierrokselle

Prodigy Disc Pro Tour Jämijärven toinen kierros kilpailtiin ensimmäistä...

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän