KotiKilpailutDisc Golf Pro TourNiklas Anttilan toinen kierros jäi dramaattisesti kesken - kisa jatkuu aamulla

Niklas Anttilan toinen kierros jäi dramaattisesti kesken – kisa jatkuu aamulla

Niklas Anttila lähti Texasissa toiselle kisakierrokselle jaetulta kärkipaikalta. Hän on tällä hetkellä kilpailussa jaetulla toisella sijalla tuloksella -18.

Niklas Anttilan ja koko kärkikortin toinen kierros jäi ikävästi kesken pimeyden vuoksi. Hän on pelannut vasta 15 väylää toisen kierroksen osalta, sillä ukkonen viivästytti päivän aikatauluja. Lopulta viimeisen neljän pelaajan kärkikortti joutui keskeyttämään pelinsä illalla päivän valon loppuessa. Nelikolla on vielä kolme viimeistä väylää pelaamatta Lake Wacon radalla. Kaikki muut pelaajat ehtivät heittämään toisen kierroksen loppuun asti.

Kärkikortilla on edessään aikainen herätys, sillä he joutuvat aloittamaan pelinsä ennen naisten luokan lähtöä jo klo 7.30 paikallista aikaa eli klo 15.30 Suomen aikaa.

Mainos

“Huomiseksi aamuksi on luvattu todella kylmää säätä ja tuuli tulee olemaan suorastaan säälimätön”, kommentattori Brian Earhart kertoo kilpailun jälkeisessä keskusteluohjelmassa. “Kärkikortilla kävi tällä kertaa huono tuuri.”

Seuraavana aamuna nelikko käy heittämässä radan siis kolme viimeistä väylää, joista kaikki ovat tilastojen mukaan radan viiden vaikeimman väylän joukossa. Anttilan pelin pitää olla siis erinomaisessa kunnossa heti aamulla, mikäli hän mielii pitää paikkansa kärkikortissa lauantai-iltana.

Toisen kierroksen jälkeen kilpailua johtaa Kyle Klein tuloksella -19. Toisella sijalla Anttilan kanssa on Luke Humphries (-18). Niin ikään kärkikortissa pelannut Gregg Barsby on neljäntenä tuloksella -17.

Muista suomalaisista Jesse Nieminen (-10) löytyy jaetulta sijalta 38. Väinö Mäkelä (-8) on 58. ja Tuomas Hyytiäinen (-6) on sijalla 71. Lauri Lehtinen keskeytti kilpailun ensimmäisen kierroksen jälkeen toistaiseksi tuntemattomasta syystä.

Mainos

Avoimen luokan kolmannen kierroksen lähtöajat ratkeavat vasta, kun Anttilan ryhmä on saanut kierroksensa pelattua loppuun noin klo 16.45. Kilpailussa on yhteensä neljä kierrosta. Kilpailun finaalikierros käydään myöhään sunnuntai-iltana Suomen aikaa.

Uusimmat uutiset

Simon Lizotte liekeissä Nashvillessä kivuista huolimatta – “Kaikki tuntui niin pahalta”

Simon Lizotte oli hurjassa vireessä Music City Openin avauskierroksella...

Silva Saariselle upea startti – lähtee toiselta sijalta lauantain kierrokselle

Silva Saarinen oli huippuvireessä Music City Openin avauskierroksella Nashvillessä...

Vuoden 2025 Disc Golf Pro Tourin kisapaikkojen haku aukesi! Haluatko järjestää osakilpailun?

Disc Golf Pro Tour on vasta alkanut kaksi kuukautta...

“I’m back!” – Maailman toiseksi paras frisbeegolfari tekee odotetun paluun kisaradoille

Yksi viime vuosien menestyneimmistä frisbeegolfareista, Eagle McMahon, palaa pitkältä...

Suomalainen frisbeegolf-peli levinnyt jo lähes 60 maahan

Kajaanilainen peliyhtiö CSE Entertainment julkaisi viime kuussa frisbeegolfpelin suosituimpaan...

Frisbeegolfmedia on frisbeegolfin MM-kisojen 2025 virallinen tiedotuskumppani

Frisbeegolfmedia on vuoden 2025 frisbeegolfin MM-kisojen tiedotus- ja mediakumppani....

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän