KotiKilpailutDisc Golf Pro TourAnthony Barela voitti jälleen - "Tämä on vasta alkua"

Anthony Barela voitti jälleen – “Tämä on vasta alkua”

Arizonasta kotoisin oleva Anthony Barela voitti jälleen Disc Golf Pro Tourilla. Hän on voittanut kauden kuudesta osakilpailusta peräti kolme.

Barela voitti viikonlopun Jonesboro Openin lopulta tuloksella -24. Toisena oli kolme kilpailijaa tuloksessa -23: Calvin Heimburg, Ezra Aderhold ja Benjamin Callaway. Barelan viimeisten väylien huippusuoritukset varmistivat hänelle voiton.

“Väylän 12 jälkeen en uskonut pystyväni voittamaan. On hullua kuinka tilanteet voivat muuttua näillä radoilla”, Anthony Barela kertoo Disc Golf Pro Tourin haastattelussa.

“Olin todella hermostunut kierroksen alkuvaiheessa”, Barela kuvaili kierroksen etenemistä. Väylän 14 upea eagle putti 18 metristä sai hänet hurjaan loppukiriin, joka riitti voittoon. “Sanoin caddielleni, että jos saan tämän sisään, uskon pystyväni voittamaan.”

24-vuotias Barela voitti ensimmäisen kerran Disc Golf Pro Tourilla vuoden 2024 avauskisassa Chess.comissa, mikä on vaikea uskoa miehen otteista: “Siitä lähtien kun voitin Chess.comissa, kiertueella on ollut uusi minä. Olen todella innoissani tulevaisuudesta. Tämä on vasta alkua.”

Suomalaisille kauden heikoin kisa

Suomalaismiehet jäivät kauas kärjestä viikonloppuna, kun kukaan ei yltänyt edes 50 parhaan joukkoon. Paras suomalainen oli Väinö Mäkelä, joka jäi tulokseen -7 sijalle 57. Alla kaikkien suomalaismiesten tulokset ja sijoitukset. “T” tarkoittaa jaettua sijaa (tied):

NimiTulosSijoitus
Väinö Mäkelä-7T57
Niklas Anttila-6T61
Jesse Nieminen-4T74
Tuomas Hyytiäinen-3T78
Joona Heinänen-1T86

Alkukauden loistavasti pelanneiden suomalaismiesten trendi näyttää pahasti alaspäin. Ensi viikolla kilpaillaan kauden ensimmäinen major-kisa, Champions Cup. Viisikon pitää saada pelin juonesta kiinni, mikäli he haluavat taistella huippusijoituksista. Seuraava mahdollisuus tulee jo tulevana viikonloppuna, kun Disc Golf Pro Tour jatkuu Music City Openilla Nashvillessä perjantaina 19.-21.4.2024.

Katso kisan kohokohdat alta. Tulokset näet täältä.

Uusimmat uutiset

Ricky Wysocki ällistytti frisbeegolfmaailmaa lähes virheettömällä kierroksella

European Disc Golf Festival pyörähti käyntiin Tallinnassa perjantaina. Disc...

Heidi Laine jysäytti hurjan avauskierroksen Tallinnassa – suomalaiset kaksoisjohdossa

Heidi Laine avasi loistavasti Tallinnassa kilpailtavan European Disc Golf...

“En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa” – Seppo Paju ennakoi Tallinnan Disc Golf Festivalia

Euroopan frisbeegolfin superkuukausi huipentuu viikonloppuna kilpailtavaan European Disc Golf...

Yli 5000 henkilöä todisti Gannon Buhrin voittoa Nokialla!

European Open päättyi avoimen luokan osalta yhdysvaltalaisen Gannon Buhrin...

Suomalaisnaisten supersunnuntai lässähti – Kristin Tattar voittoon European Openissa huiman takaa-ajon jälkeen!

Viron Kristin Tattar voitti Frisbeegolfin European Openin suorittaen yhden...

Gannon Buhr johdossa European Openin finaalipäivään – McBeth vaanii kolmen heiton päässä

European Openin kolmas päivä pelattiin aurinkoisessa säässä Nokialla, kun...