KotiKilpailutDisc Golf Pro TourDisc Golf Pro Tour jatkuu länsirannikolla

Disc Golf Pro Tour jatkuu länsirannikolla

Disc Golf Pro Tour (DGPT) jatkuu Silver-tason kilpailulla Discraft’s Cascade Challengella viikonloppuna. Viime viikolla viidenneksi sijoittunut Niklas Anttila lähtee kohentelemaan sijoituksiaan Washington Statessa. Cascade Challenge on uusi kilpailu DGPT:lla, mutta se houkuttelee silti viime viikonlopun tapaan lähes kaikki maailman parhaat pelaajat mittelemään voitosta.

Merkittävin poisjäänti avoimessa luokassa viime viikonlopun kilpailuun verrattuna on alkukauden kisoja hallinnut Calvin Heimburg. Myös Paul McBeth on poissa lähtöviivalta. Hän on siirtynyt jo Eurooppaan ja osallistuu viikonloppuna Paul McBeth Foundationin rata-avajaisiin Espanjassa. Naisten sarjasta puuttuu viime viikonlopun tapaan Paige Pierce, Kristin Tattar, Eveliina Salonen ja Henna Blomroos.

Neljä suomalaista lähtöviivalla

Niklas Anttila, Väinö Mäkelä, Joona Heinänen ja Tuomas Hyytiäinen osallistuvat toiseksi viimeiseen kilpailuunsa Yhdysvaltain kevään kiertueellaan ennen Eurooppaan siirtymistä. Niklas Anttila on yksi voittajasuosikeista viikonloppuun. Udiscillä on tilasto, joka ennustaa voiton todennäköisyyttä. Niklas on tämän ennusteen mukaan neljännes todennäköisin voittaja 7% todennäköisyydellä. Edellä ovat Udiscin todennäköisyyksissä vain Gannon Buhr (21%), Ricky Wysocki (20%) ja Eagle McMahon (16%). Niklaksen suorituksia voi seurata toisessa videokortissa perjantai-lauantai välisenä yönä Disc Golf Networkiltä kello 01.05.

Cascade Challenge kilpaillaan Shelton Springsin frisbeegolfradalla. Väylät ovat pääosin metsäisessä maastossa ja rata vaatii tarkkoja heittoja. Shelton Springs tarjoaa kuitenkin hieman enemmän tilaa kuin muutama alkukaudesta tuttu hyvin tiukka metsärata. Kaiken kaikkiaan maasto näyttää siltä, että sen pitäisi sopia hyvin suomalaisille.

Naisissa absoluuttinen kärki poissa

Naisten sarjassa haetaan jälleen uusia nimiä Pro Tourin voittajiksi, kun kärjestä puuttuu muutamia nimiä. Kilpailuun ennakkosuosikkina lähtee Holyn Handley, joka taisteli viime viikolla upeasti voitosta viimeisille väylille asti. Handleyn lisäksi voittotaistelussa on ennakkoasetelmien mukaan Kat Mertsch ja Ella Hansen. Ensimmäisen kierroksen videokorteissa nähdään myös eurooppalaisväriä, kun iso-britannialainen Rachel Turton on videokortissa yksi ja norjalainen Lykke Lorentzen on videokortissa kaksi.

Aikataulu ja lähetykset

Kilpailua voi seurata livenä Disc Golf Networkilta, jossa naisten luokan lähetys alkaa päivittäin kello 19.30 ja avoimen luokan lähetys kello 01.00.

Kilpailusta tulee myös jälkilähetykset YouTubeen, kun Central Coast Disc Golf tuottaa jälkilähetykset avoimesta luokasta sekä naisten luokasta kärkikorttien osalta.

Live-tuloksia on mahdollista seurata UDisc Live-palvelusta.

PelaajaLähtöSeuraa
Joona Heinänen21.00UDisc Live
Tuomas Hyytiäinen00.00UDisc Live
Väinö Mäkelä00.50UDisc Live
Niklas Anttila01.05UDisc Live,
Disc Golf Network
Suomalaisten lähtöajat ensimmäisellä kierroksella.

Uusimmat uutiset

“Kisarata on jälleen ihanteellinen Anttilalle” – asiantuntijan arviot viikonlopun kisasta

Disc Golf Pro Tour jatkuu viikonloppuna Texas States Championship...

Tallinnan European Disc Golf Festival ja Frisbeegolfmedia yhteistyöhön

Frisbeegolfmedia on tulevan kesän Tallinnan European Disc Golf Festivalin...

Turussa valmistaudutaan järjestämään Suomen ensimmäistä Disc Golf Pro Tourin Elite-kisaa

Kesä ja DGPT Europe ovat pian täällä. Mitä kuuluu...

“Yritin taistella” – Eveliina Salonen hopealle Yhdysvaltojen mestaruuskisoissa

Eveliina Salonen ylsi toiseksi Yhdysvaltojen mestaruuskisoissa, joka oli samalla...

Eveliina Salonen rataennätyksellä voittotaisteluun – Heidi Laine nousi kärkikorttiin

Eveliina Salonen on hurjassa vireessä Texasissa naisten Yhdysvaltojen mestaruuskisoissa....

Eveliina Salonen nousi toiseksi vuoden ensimmäisessä arvoturnauksessa

Eveliina Salonen nousi nelipäiväisessä major-turnauksessa toiseksi kilpailun toisella kierroksella....

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän