KotiKilpailutDisc Golf Pro TourAnttila kuudes Innova Open at Texas States -kilpailussa, Heimburg ja Ananda voittoon

Anttila kuudes Innova Open at Texas States -kilpailussa, Heimburg ja Ananda voittoon

Viime viikonloppuna, 24.-26. maaliskuuta järjestettiin Disc Golf Pro Tourin Innova Open at the 28th annual Texas State Disc Golf Championships -kilpailu. Tämä Silver-tason kilpailu antoi puolet vähemmän kiertuepisteitä kuin Elite-tason kilpailut, mutta siitä huolimatta mukana oli lähes kaikki maailman parhaimmat pelaajat. Suomalaiset olivat hyvin edustettuina avoimessa luokassa.

Anttila taisteli kärkisijoista avoimessa luokassa

Niklas Anttila suoriutui erinomaisesti ja sijoittui jaetulle kuudennelle sijalle tuloksella -22. Anttila pelasi vahvat kolme kierrosta pelaten kaikki kierrokset yli oman ratingin. Anttilan rating on 1029 ja kierrosratingit olivat 1049, 1034 ja 1056.

Joona Heinänen saavutti myös hienon sijoituksen ollen jaetulla 19. sijalla tuloksella -15. Hän pelasi kaksi ensimmäistä kierrosta hyvin, mutta kolmannella kierroksella vauhti hieman hyytyi. Väinö Mäkelä pelasi jokaisen kierroksen alle oman tason sijoittuen sijalle 45 tuloksella -7. Tuomas Hyytiäinen pelasi kaksi ekaa kierrosta vaisusti, mutta viimeisellä kierroksella hieman piristyi ja pelasi oman tason yläpuolella. Hyytiäisen sijoitus oli lopulta 75.

Avoimen luokan voitti ylivoimaisesti suorastaan näytöstyyliin Calvin Heimburg, joka teki tuloksen -33. Heimburg johti kilpailua useissa tilastoissa, kuten birdieissä, OB-luvuissa ja puttauksessa. Heimburgin tapahtuman keskimääräinen kierrosrating oli huimat 1073. Heimburg upotti useita pitkiä ja näyttäviä putteja. Ohessa Heimburgin upottama “koripalloputti” pensaikosta, joita näkee harvoin kentällä. Jaetulle toiselle sijalle sijoittuivat Anthony Barela ja Joel Freeman tuloksella -27.

Ananda otti ensimmäisen voittonsa Disc Golf Pro Tourilla

Disc Golf Pro Tour sai uuden osakilpailuvoittajan, kun Sai Ananda pelasi kolme vahvaa kierrosta ja nousi naisten luokan voittoon. Anandan lopputulos oli -20. Toiseksi sijoittui virolainen Kristin Tattar tuloksella -17, ja kolmanneksi Ohn Scoggins, joka aloitti kisansa vauhdikkaasti heittämällä hole-in-one heiton heti kilpailun toisella väylällä.

Sai Anandan matka frisbeegolfin huipulle on ollut vaikuttava. Vielä viime vuonna hän työskenteli Taco Bellissä tienatakseen rahaa yksittäisten frisbeegolfkilpailujen kulujen kattamiseksi. Tänä vuonna solmittu yhteistyösopimus West Side Discin kanssa on kuitenkin mahdollistanut hänen siirtymisensä ammatimaiseksi frisbeegolfpelaajaksi ja kiertueen kiertämisen täysipainoisesti.

Naisten luokassa ei ollut mukana suomalaisia. Amerikassa olevat Eveliina Salonen ja Henna Blomroos jättivät kilpailun väliin keskittyen tulevaan Elite-tason kilpailuun, joka käydään Nashvillessä 7.-9. huhtikuuta.

Ohn Scogging – Hole-in-one

Uusimmat uutiset

Tallinnan European Disc Golf Festival ja Frisbeegolfmedia yhteistyöhön

Frisbeegolfmedia on tulevan kesän Tallinnan European Disc Golf Festivalin...

Turussa valmistaudutaan järjestämään Suomen ensimmäistä Disc Golf Pro Tourin Elite-kisaa

Kesä ja DGPT Europe ovat pian täällä. Mitä kuuluu...

“Yritin taistella” – Eveliina Salonen hopealle Yhdysvaltojen mestaruuskisoissa

Eveliina Salonen ylsi toiseksi Yhdysvaltojen mestaruuskisoissa, joka oli samalla...

Eveliina Salonen rataennätyksellä voittotaisteluun – Heidi Laine nousi kärkikorttiin

Eveliina Salonen on hurjassa vireessä Texasissa naisten Yhdysvaltojen mestaruuskisoissa....

Eveliina Salonen nousi toiseksi vuoden ensimmäisessä arvoturnauksessa

Eveliina Salonen nousi nelipäiväisessä major-turnauksessa toiseksi kilpailun toisella kierroksella....

Vuoden ensimmäinen major-kisa käynnistyi – Eveliina Salonen avauskierroksen paras suomalainen

Frisbeegolfin naisten Yhdysvaltojen mestaruuskisojen avauspäivä kisattiin Texasissa. Parhaiten nelipäiväisen...

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän