KotiProdigy Disc Pro Tour 2024Prodigy Disc Pro Tour 2024 - Tampere

Prodigy Disc Pro Tour 2024 – Tampere

Prodigy Disc Pro Tourin vuoden 2024 kolmas osakilpailu käydään Tampereella 30.8.-1.9.2024. Kilpailu pelataan legendaarisessa Tampereen frisbeegolfkeskuksessa, joka toimii myös vuoden 2024 European Openin ja vuoden 2025 MM-kisojen näyttämönä.

Tampereen frisbeegolfkeskus on kansainväliset mitat täyttävä frisbeegolfin harjoitus- ja kilpailukeskus. Rata sijaitsee Alasjärven kupeessa. Väylien puolesta rata tarjoaa monipuolisen kattauksen tiukkoja metsäväyliä ja avoimempia puisto-/niittyväyliä, jotka takuulla haastavat jokaisen harrastajan taitotasosta riippumatta.

Kilpailun pelaajaviestintä on Metrix-palvelussa. Kilpailun Metrix-sivulle pääset täältä.

Yleisöohjeet

Tampereen osakilpailuun on yleisölle vapaa pääsy. Tampereen frisbeegolfkeskuksella on kaksi parkkipaikka-aluetta ja radan vierestä löytyy kaksi bussipysäkkiä, joten radalle saapuminen on helppoa myös julkisilla. Isompien kisojen aikaan parkkipaikat on varattu pääsääntöisesti pelaajille ja vapaaehtoisille, joten silloin suositellaan tulemaan paikan päälle julkisilla.

Radan parkkipaikkojen ja ensimmäisen väylän avauspaikan vierestä löytyy Powergripin myymälä. Tien toiselta puolelta löytyy Neste K Teiskontie jossa on mahdollisuus käydä syömässä. Lisäksi noin 2 kilometrin päässä löytyy mm. Prisma ja Citymarket, joissa on lisää eri ruokapaikkoja.

Radan tapahtumista uutisoidaan Tampereen frisbeeseuran kanavissa (Facebook, Instagram) ja Tampere Disc Golf Centerin Facebook-sivulla.

Ohjelma ja aikataulut

Kilpailu käydään perjantaista sunnuntaihin 30.8.-1.9.2024. Kilpailupäivät käynnistyvät joka päivä aamusta lähtien.

Lopulliset lähtöajat ja ryhmät julkaistaan kisaviikolla. Kärkiryhmät lähtevät liikkeelle molempien luokkien viimeisinä.

Pelaajille

Pelaajien ilmoittautuminen ja muu viestintä on Metrix-tulospalvelussa. Tampereen osakilpailun ilmoittautuminen ei ole vielä auennut.

Seuraa Prodigy Disc Pro Touria