KotiUutisetYkkösrinki Viikkokatsaus 54: Vihaajat vihaa ja siltikin Natalie Ryan on frisbeegolfaaja 

Ykkösrinki Viikkokatsaus 54: Vihaajat vihaa ja siltikin Natalie Ryan on frisbeegolfaaja 

Julkaistu

Frisbeegolfmedia tiivistää Ykkösringin viikkokatsauksen mielenkiintoisimmat nostot. Jakson 54 aiheina ovat OTB Openin tulokset, Natalie Ryanin oikeudenkäynnin tuoreet käänteet ja tulevat viikonlopun kilpailut. Kuuntele viikkokatsaus YouTubesta alta tai muista kanavista, jotka löytyvät täältä (Apple, Castbox, Google, Pocket Casts, Spotify).

Erikoinen tuloslista OTB Openissa

Viime viikonloppuna 12.-14. toukokuuta pelattiin Kaliforniassa Disc Golf Pro Tourin OTB Open. Kilpailun voitti hieman yllättäin Emerson Keith, ja tuloslista poikkesi muutenkin alkukaudella totutuista tuloksista. Podcastissa pureudutaan tarkemmin yllättävään tuloslistaan ja keskitytään tarkemmin myös suomalaisten suorituksiin.

Natalie Ryanin oikeusjutun käänteet

Ennen OTB Openia, Natalie Ryan sai oikeudelta luvan osallistua naisten luokkaan. Hän ehti pelata ensimmäisen kierroksen, ennen kuin oikeusjuttu eteni ja pelioikeus estettiin kilpailun viimeisiltä kierroksilta. Podcastissa tarkastellaan oikeusjuttua ja sen herättämää keskustelua, sekä muistutetaan frisbeegolfyhteisöä kunnioittamaan toisiaan, vaikka asioista oltaisinkiin eri mieltä.

Tulevan viikonlopun kilpailut

Tulevana viikonloppuna pelataan taas useita isoja frisbeegolfkilpailuja. Disc Golf Pro Tour jatkuu Yhdysvalloissa Beaver State Fling-kilpailulla, Euroopassa pelataan European Pro Tourin toinen osakilpailu Belgian Open ja Suomessa alkaa arvokisakausi kun Mastereiden SM-kisat pelataan Valkeakoskella. Kuuntele podcastista Timon ja Tonin ennakkoanalysoinnit kilpailuista.

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän