KotiUutisetYkkösrinki Viikkokatsaus 53: Kööpenhaminassa ei nähty suomalaisjuhlia

Ykkösrinki Viikkokatsaus 53: Kööpenhaminassa ei nähty suomalaisjuhlia

Frisbeegolfmedia tiivistää Ykkösringin viikkokatsauksen mielenkiintoisimmat nostot. Viikkokatsauksessa numero 53 käydään läpi JomezPron tilannetta, avoimia oikeusjuttuja sekä European Pro Tourin avausta Kööpenhaminassa ja tulevaa Disc Golf Pro Tourin kilpailua Kaliforniassa. Kuuntele viikkokatsaus YouTubesta alta tai muista kanavista, jotka löytyvät täältä (Apple, Castbox, Google, Pocket Casts, Spotify).

Disc Golf Pro Tour osti JomezPron – mitä se tarkoittaa?

JomezPro on ollut edelläkävijä frisbeegolfkilpailujen jälkituotantojen tuottamisessa ja niiden kehittämisessä. Frisbeegolfin livelähetykset ovat kuitenkin kehittyneet muutamassa vuodessa huimasti ja se selittää miksi ihmiset ovat siirtyneet seuraamaan yhä enemmän suoria lähetyksiä jälkilähetyksien sijasta. Ainakin tällä hetkellä DGPT:n tavoitetilana on vahvistaa niin heidän oman Disc Golf Networkin kuin JomezPron tuotantoja ja mahdollisuuksia, mutta miten tulevaisuudessa?

Gannon Buhrin ja Natalie Ryanin oikeusjutut

Gannon Buhr on käynyt alkuvuoden oikeustaistelua omaa kiekkosponsoria Prodygia vastaan. Buhrilla oli erimielisyyksiä Prodigyn kanssa ja hän yritti irtaantua vuoden 2023 sopimuksesta. Nyt Prodigy ja Gannon Buhr ovat kuitenkin saaneet soviteltua oikeusjutun ja osapuolet ovat ilmoittaneet, että Buhr pelaa sopimuskauden loppuun Prodigyn kiekoilla.

Podcastissa käydään myös läpi Natalie Ryanin oikeusjutun viimeisimmät käänteet. Natalie Ryan pyrkii kumoamaan osittain PDGA:n päätöksen transurheilijoiden osallistumisesta naisten luokkaan.

European Pro Tour Copenhagen Open

Viikonloppuna käyty European Pro Tourin ensimmäinen osakilpailu Copenhagen Open päättyi virolaisjuhliin. Naisten luokan voitti Kaidi Allsalu ja avoimen luokan voittajaksi nousi ratkaisuväylien jälkeen Mauri Villman. Toni Ja Timo perkaa podcastissa syitä miksi Kööpenhaminassa ei nähty suomalaisjuhlia.

Disc Golf Pro Tour OTB Open

Disc Golf Pro Tourin seuraava osakilpailu pelataan Kaliforniassa. Rata on rakennettu golf-kentälle ja väylät ovat pitkiä. Viime vuonna Simon Lizotte voitti ja otti uran ensimmäisen Elite-tason voiton OTB Openissa. Naisten luokassa Paige Pierce on voittanut kahtena edellisenä vuotena.

Juontajien spekulaatioissa tämän vuoden avoimen luokan voittajaehdokkaiksi nousee mm. Simon Lizotte, Eagle McMahon, Calvin Heimburg, Gannon Buhr ja Anthony Barela. Naisten luokassakin pelataan pitkiä väyliä, joten voittajaehdokkaiksi nousee naistenkin puolella pitkälle heittäviä pelaajia, kuten Holyn Handley, Hailey King ja Catrina Allen.

Pelaajien ratingit

Professional Disc Golf Associationin viralliset ratingit julkaistaan aina joka kuukauden toinen tiistai. Niklas Anttilan rating nousi arvoon 1037, joka on kaikkien aikojen toiseksi korkein suomalaisrating. Maailman korkein rating 1050 on japanilaisella Manabu Kajiyamalla.

Uusimmat uutiset

Vuoden 2025 Disc Golf Pro Tourin kisapaikkojen haku aukesi! Haluatko järjestää osakilpailun?

Disc Golf Pro Tour on vasta alkanut kaksi kuukautta...

“I’m back!” – Maailman toiseksi paras frisbeegolfari tekee odotetun paluun kisaradoille

Yksi viime vuosien menestyneimmistä frisbeegolfareista, Eagle McMahon, palaa pitkältä...

Suomalainen frisbeegolf-peli levinnyt jo lähes 60 maahan

Kajaanilainen peliyhtiö CSE Entertainment julkaisi viime kuussa frisbeegolfpelin suosituimpaan...

Frisbeegolfmedia on frisbeegolfin MM-kisojen 2025 virallinen tiedotuskumppani

Frisbeegolfmedia on vuoden 2025 frisbeegolfin MM-kisojen tiedotus- ja mediakumppani....

Suomen MM-kisojen kisapäivät ovat tässä!

Frisbeegolfin maailman kattojärjestö PDGA julkaisi vuoden 2025 MM-kisojen päivät....

Disc Golf Pro Tour otti ison askeleen kohti vedonlyöntimarkkinoita

Maailman kovatasoisin ammattilaiskiertue Disc Golf Pro Tour (DGPT) julkaisi...

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän