KotiUutisetYkkösringin viikkokatsaus 56: Pystyykö kukaan voittamaan Paul McBethiä?

Ykkösringin viikkokatsaus 56: Pystyykö kukaan voittamaan Paul McBethiä?

Julkaistu

Frisbeegolfmedia tiivistää Ykkösringin viikkokatsauksen mielenkiintoisimmat nostot. Jakson 56 aiheina ovat Prodigy Disc Pro Tourin avauskilpailun tulokset ja ratamuutokset, nopeat tulokset Yhdysvalloista ja ennakot tulevan viikonlopun kisoista Portlandissa ja Körvemaalla. Kuuntele viikkokatsaus YouTubesta alta tai muista kanavista, jotka löytyvät täältä (Apple, Castbox, Google, Pocket Casts, Spotify).

Prodigy Disc Pro Tour alkoi Helsingissä

Suomen ammattilaiskiertue Prodigy Disc Pro Tour alkoi viime viikonloppuna. Timo ja Toni käyvät läpi viikonlopun tulokset sekä käyvät keskustelua etenkin radalle Tonin tekemistä muutoksista ja minkälaisia reaktioita ne saivat. Lisäksi he pohtivat miten kisatapahtuman laatua voisi kehittää fanien näkökulmasta.

Paul McBeth saapuu European Pro Tourille

Kaikkien aikojen frisbeegolfaaja saapuu Eurooppaan ja avaa kisarupeamansa Estonian Openilla. Hän on selkeästi kisan paras pelaaja sekä ennakkosuosikki. Onko kenestäkään voittamaan häntä ja vaikuttaako esikuvaa vastaa pelaaminen kenenkään peliin? Lauri Lehtinen ja Mauri Villmann ovat Timon ja Tonin ykköshaastajat, mutta miksi? Kuuntele viikkokatsaus niin se selviää sinulle

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän