KotiUutisetTuomas Hyytiäinen mukana uusimmassa OTB Tour Skins -jaksossa

Tuomas Hyytiäinen mukana uusimmassa OTB Tour Skins -jaksossa

Julkaistu

Suomalainen frisbeegolfari Tuomas Hyytiäinen on mukana uusimmassa Music City Open OTB Tour Skins -jaksossa, joka on osa yhdysvaltalaisen GK Pron tuottamaa huippusuosittua videokilpailusarjaa.

OTB Tour Skins on frisbeegolfkisaformaatti, jossa ammattilaispelaajat kilpailevat erilaisten haasteiden ja väylien voitoista rahapalkintojen ja muiden palkintojen toivossa. Sarja on saavuttanut suuren suosion frisbeegolfin ystävien keskuudessa ympäri maailmaa ja tarjoaa jännittäviä hetkiä niin pelaajille kuin katsojillekin. GK Pro tuottaa laadukasta sisältöä frisbeegolfista ja on yksi alan johtavista mediatoimijoista Yhdysvalloissa.

Uusimmassa jaksossa näemme Hyytiäisen kilpailevan kansainvälisten huippupelaajien James Proctorin, Kyle Kleinin ja Chris Dickersonin kanssa. Jokaisella väylälle on määritetty rahapalkinnoksi 100$ (skin), jos useampi pelaaja päätyy tasatulokseen väylällä, palkinto siirtyy seuraavalle väylälle, jolloin panokset nousevat entisestään. Lopulta kun vain yksi pelaaja pelaa parhaan tuloksen jollekin väylälle, hän voittaa siihen asti kertyneen rahapalkinnon.

Katso videot alta ja näe kuinka paljon skinejä Hyytiäinen onnistuu voittamaan.

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän