KotiUutisetTäydellinen frisbeegolf-kokemus Upsi-sovelluksen uusilla ominaisuuksilla

Täydellinen frisbeegolf-kokemus Upsi-sovelluksen uusilla ominaisuuksilla

Suomalainen Upsi-frisbeegolfsovellus on hiottu huippuunsa neljän odotetun ominaisuuden myötä. Ilmaisesta sovelluksesta löytyy jo yli 3000 rataa yli 50 maassa ja se mahdollistaa kaikenikäisille ja -tasoisille frisbeegolfin harrastajille hauskimman pelikokemuksen.

Teksti on kirjoitettu kaupallisessa yhteistyössä Upsin kanssa.

Vuonna 2016 julkaistu Upsi palvelee jo yli 100 000 frisbeegolfaajaa. Sovellus on noussut heittämällä Suomen ykköseksi frisbeegolfissa ja kopistelee ovia markkinoilla myös rapakon takana. Upsissa ei ole rajoituksia, kuten kierrosmäärärajoja, vaan kaikki mitä onnistuneeseen frisbeegolfkierrokseen tarvitaan on aina kaikkien käyttäjien käytettävissä – maksuttomasti ilman mainoksia.

Tulosten kirjaamiseen ja yhteisen peliajan löytämiseen tarkoitettu sovellus on neljän suomalaisen riippumattoman koodarin ja frisbeeharrastajan todellinen taidonnäyte. Käyttäjä edellä rakennettu sovellus hyödyntää muun muassa tekoälyä, joka muodostaa käyttäjien tii- ja korimerkinnöistä väylien pituuksia ja ratakarttoja. 

“Upsi on sosiaalinen sovellus, jolla kuka tahansa ryhmästä voi syöttää tuloksia online tai offline, kaikkiin peleihin voi kommentoida ja kavereita on helppo kutsua pelaamaan. Frisbeegolf on hauska tapa viettää aikaa yhdessä ja urheilla – tavoitteenamme on tarjota kaikki mitä onnistuneeseen kierrokseen tarvitaan”, kertoo Jonas Pomoell, Upsin perustajajäsen. 

Kaudelle 2024 Upsi on julkaissut neljä käyttäjien toivomaa ominaisuutta, jotka viimeistelevät sovelluksen käyttökokemuksen. Ratakartat auttavat navigoimaan myös vierailla radoilla ja näyttävät väylien pituudet, seuraavat tiit ja etäisyydet korille. Heitot on näin helppo suunnitella, vaikka kori ei olisikaan näkyvissä. 

Suositut puttitilastot puolestaan kertovat, kuinka suuri osa puteista onnistuu antaen paljon osviittaa taitotasosta, pelityylistä ja esimerkiksi riskinottohalukkuudesta. Keväällä julkaistun ominaisuuden avulla on merkitty jo yli 150 000 puttia.

Ensimmäistä kertaa tällä kaudella Upsi sisältää myös kuukausi- ja vuositason tilastot, jotka kertovat pelaajan kehittymisestä, missä radoilla pelaaja on käynyt ja kuinka usein, mihin kellonaikoihin pelit sijoittuvat ja kuinka paljon aikaa pelaamiseen on kaikkiaan mennyt. Viimeisenä ja ehkä mullistavimpana uutuutena uusi Upsi Rating konkretisoi pelaajan taitotason vertailukelpoiseksi luvuksi. Helpoiten kokonaiskuvan saakin tilastoista löytyvästä kaveri-rankingistä.

Upsi-sovelluksen näkymä

“Olemme kehittäneet ainutlaatuisen laskentatavan, joka ensimmäistä kertaa luokittelee ratojen vaikeustasot ja huomioi ne ratingissa. Muissa järjestelmissä ratingiin saattaa vaikuttaa esimerkiksi muiden pelaajien suoritustaso samana päivänä”, kuvailee Pomoell.

Upsi-sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Apple App Storesta ja Google Play -kaupasta ja sen kaikkia perusominaisuuksia voi käyttää maksuttomasti. Suosittujen Upsi Black -ominaisuuksien tilaajat saavat käyttöönsä premium-ominaisuuksia, kuten paripelit ja heittojen pituuden mittaamisen sekä aiemmin mainitut puttitilastot. Edullisen tilauksen saa hankittua alkaen vain 1,67 eurolla kuukaudessa.

Tutustu Upsiin osoitteessa www.upsiapp.com ja lataa omasta sovelluskaupastasi ilmaiseksi.

Uusimmat uutiset

Yli 5000 henkilöä todisti Gannon Buhrin voittoa Nokialla!

European Open päättyi avoimen luokan osalta yhdysvaltalaisen Gannon Buhrin...

Suomalaisnaisten supersunnuntai lässähti – Kristin Tattar voittoon European Openissa huiman takaa-ajon jälkeen!

Viron Kristin Tattar voitti Frisbeegolfin European Openin suorittaen yhden...

Gannon Buhr johdossa European Openin finaalipäivään – McBeth vaanii kolmen heiton päässä

European Openin kolmas päivä pelattiin aurinkoisessa säässä Nokialla, kun...

Suomalaisnaiset kaksoisjohdossa European Openin finaalipäivään!

Eveliina Salonen ja Silva Saarinen lähtevät kaksoisjohdossa huomenna pelattavaan...

Kahden kierroksen päivä European Openissa – tutut nimet nousivat kärkeen

Frisbeegolfin European Openissa avoimella luokalla on edessään todellinen kestävyyskoe....

European Open jatkuu Tampereella aikaisin aamulla ilman yleisöä – “pahoittelemme tilannetta”

European Openin perjantaipäivä oli tapahtumarikas, kun maailman kattojärjestö PDGA...

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän