KotiUutisetTällainen on keskivertofrisbeegolfaaja - Suuren frisbeegolfkyselyn tulokset 2023

Tällainen on keskivertofrisbeegolfaaja – Suuren frisbeegolfkyselyn tulokset 2023

Julkaistu

Frisbeegolfradat.fi jakeli Suuren frisbeegolfkyselyn kesällä 2023. Kyselyssä selvitettiin frisbeegolfaajan perustietoja, jonka pohjalta tiedetään, millainen on keskivertofrisbeegolfaaja.

HUOM! Facebookin mainostusrajoitusten ja Frisbeegolfradat.fi seuraajien vuoksi, alaikäiset vastaajat ovat aliedustettuina.
Kyselyn toteutti Spin18 Oy.

Keskimääräinen frisbeegolfaaja on 35-vuotias mies, joka asuu Uudellamaalla. Hänen taloudessaan asuu keskimäärin kolme henkilöä ja hän tienaa vuodessa noin 38 000 €.

Frisbeegolfia hän käy pelaamassa keskimäärin kolme kertaa viikossa. Hän ei kuulu seuraan tai muuhun lajiyhdistykseen, vaikka hän on harrastanut frisbeegolfia kuusi vuotta.

Frisbeegolfkipinän hän on saanut kavereiltaan, joiden kanssa hän myös harrastaa lajia useimmiten. Frisbeegolf on tälle henkilölle mieluisaa ajanvietettä ja ulkoilua. Harrastamista vaikeuttaa kuitenkin eniten suorituspaikkojen ruuhkaisuus. Kierroksella hän kirjaa tuloksensa UDisciin.

Kiekkojen ostaminen on hieman vähentynyt, sillä hän kokee pääosin omistavansa jo kaikki tarvitsemansa kiekot. Silti harrastaminen vie reilu 300 euroa vuodessa, josta kiekkoihin kuluu noin 140 euroa vuodessa. Hän siis ostaa 7 kiekkoa vuodessa, jonka johdosta hän omistaa 70 frisbeegolfkiekkoa. Hänen lempimerkkinsä on Discmania. Kun keskivertofrisbeegolfaaja käy kiekkokaupoilla, hän ostaa todennäköisimmin Discmanian kiekon Powergripistä.

Keskivertofrisbeegolfaaja seuraa aktiivisesti kilpafrisbeegolfia. Frisbeegolfiin liittyvää sisältöä hän kuluttaa eniten Youtubesta.

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän