KotiUutisetRasmus Saukkoriipi kymmenen parhaan joukossa frisbeegolfin arvoturnauksen avauskierroksella

Rasmus Saukkoriipi kymmenen parhaan joukossa frisbeegolfin arvoturnauksen avauskierroksella

Julkaistu

Vuoden neljäs ja viimeinen arvoturnaus USDGC eli Yhdysvaltojen mestaruuskisat alkoi torstaina. Nelipäiväisen kierroksen ensimmäinen kierros oli monen suomalaisen osalta keskinkertainen. Parhaiten pelasi Rasmus Saukkoriipi, joka on jaetulla sijalla 10.

14 suomalaismiehen joukkue ei yltänyt ensimmäisellä kierroksella parhaimpaansa huippuolosuhteissa. Saukkoriipi oli päivän selkeä suomalaisonnistuja. Hän on vain neljä heittoa jäljessä kärkipaikkaa pitävästä Joel Freemanista (-10). Tuloksessa -9 ja samalla jaetulla toisella sijalla on kolme pelaajaa: Sullivan Tipton, Kyle Klein ja Robert Burridge.

Miro Ryhänen on jaetulla sijalla 24 tuloksessa -4. Hänen kannassa on Niklas Anttila (jaettu sija 37) tuloksella -3. Viime vuonna toisena ollut Anttila kertoi Disc Golf Networkin haastattelussa ennen kisaa, että hänen ensimmäisen kierroksen tulostavoitteensa on 4-7 heittoa alle parin. Anttila ei siis aivan yltänyt tavoitteeseensa.

Tuloksesta -2 löytyykin jo peräti seitsemän suomalaisheittäjää. Katso kaikki tulokset ja toisen kierroksen lähtöajat ovat nähtävillä UDisc Live-tulospalvelusta. Kilpailu jatkuu perjantaina illalla Suomen aikaa. Suomalaisia ei nähdä videokorteissa.

USDGC:n yhteydessä pelataan myös naisten luokan kutsukilpailu: Salonen ja Blomroos hurjassa iskussa Yhdysvalloissa turnauksen avauskierroksella.

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän