KotiUutisetNiklas Anttila valittiin Euroopan parhaaksi frisbeegolfaajaksi

Niklas Anttila valittiin Euroopan parhaaksi frisbeegolfaajaksi

Julkaistu

PDGA Europe valitsi Niklas Anttilan vuoden 2022 Euroopan parhaaksi frisbeegolfaajaksi. Anttilan pelaajarating on tällä hetkellä 1037, joka on PDGA:n ratinglistalla maailman 13. paras. UDiscin maailman rankingissa Anttilan sijoitus on yhdeksäs. Aiempina vuosina palkinnon ovat voittaneet pelaajat kuten Linus Carlsson, Simon Lizotte ja Seppo Paju.

Anttila jatkaa matkaansa kovaa tahtia yhdeksi Suomen menestyneimmistä frisbeegolfaajista. Viime vuosilta löytyy kaksi Suomen mestaruutta, Euroopan mestaruus ja alle 18v junioreiden Suomen mestaruus. Lisäksi Anttila on sijoittunut kahdessa viimeisimmässä majorissa toiseksi ja nappasi aiemmin tänä vuonna Konopiště Openin voiton Euro Tourilta.

Kristin Tattar jälleen naisten luokan valinta

Naisten luokan Euroopan parhaaksi frisbeegolfaajaksi valittiin Kristin Tattar. Tattar on voittanut kyseisen palkinnon nyt jo neljästi putkeen. Hän on myös kiistatta tämän hetken maailman paras naispelaaja. Tattarilla on mahdollisuus olla ensimmäinen naispelaaja koskaan yli 1000 ratingin rajan, hän on vain muutaman pisteen päässä. Ennen Tattarin aikakautta viimeisin valinta Euroopan parhaaksi naispelaajaksi on Eveliina Salonen vuonna 2017.

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän