KotiKilpailutDisc Golf Pro TourWysocki ja Allen jatkavat kärjessä viimeiselle kierrokselle

Wysocki ja Allen jatkavat kärjessä viimeiselle kierrokselle

Julkaistu

Disc Golf Pro Tourin The Preserve Challengea on pelattu kaksi kierrosta tänä viikonloppuna 30.6.-2.7.2023. Olosuhteet ovat olleet mainiot, mikä on näkynyt tulostasossa molemmissa ammattilaisluokissa.

Wysockille ei näy pysäyttäjää

Richard Wysocki jatkoi toisella kierroksella siitä mihin jäi perjantaina. Ricky on hurjassa -27 tuloksessa kahden kierroksen jälkeen. Jaetulla toisella sijalla ovat hyvän toisen kierroksen pelannut Calvin Heimburg ja James Conrad tuloksessa -23. UDiscin voittotodennäköisyys Wysockille on hurja 82%. Kärkikortin täydentää paikallinen pelaaja Nicholas Gill tuloksella -21.

Wysockin pelissä on samanlaista intoa nähtävillä, kuin viime vuoden lopulla, jolloin hän voitti koko Disc Golf Pro Tourin. Aina erittäin hyvänä puttaajana pidetty Wysocki on palannut tasolleen myös puttaamisessa; hän ei ole heittänyt ohi ainuttakaan puttia 10-metrin kehästä. Lisäksi Rickyltä on nähty muutamia hänelle tyypillisiä huippusuorituksia, kuten Twitter-upotuksesta näkyy.

Kristinille harvinainen sulaminen

Catrina Allen ja Kristin Tattar olivat suurennuslasin alla naisten luokassa. Suurin mielenkiinto kohdistui Alleniin – pystyykö hän pitämään Tattarin takana lauantain ja sunnuntain kierrokset. Kristin otti Allenin kiinni varsin nopeasti ja nousi tasoihin. Allen kiihdytti vauhtiaan kuitenkin loppua kohden ja Tattar epäonnistui viimeisillä väylillä, joka varmisti Catrinalle 3 heiton johdon finaalipäivään lähdettäessä.

Toisen kierroksen jälkeen Allen johtaa tuloksella -16. Tattar on toisena tuloksella -13. Kärkikortissa nähdään myös Kat Mertsch ja Ella Hansen, jotka jakavat kolmannen sijan tuloksella -9.

Aikataulu ja lähetykset

Kilpailua voi seurata livenä Disc Golf Networkilta, jossa naisten luokan lähetys alkaa päivittäin kello 18.00 ja avoimen luokan lähetys kello 23.30.

Kilpailusta tulee myös jälkilähetykset YouTubeen, kun JomezPro tuottaa jälkilähetykset avoimesta luokasta sekä naisten luokasta kärkikorttien osalta. Avoimen luokan jahtikortti on nähtävillä Gatekeeper Median Youtube-kanavalla ja naisten luokan jahtikortin näkee Ace Run Productionsin kanavalta.

Live-tuloksia on mahdollista seurata UDisc Live-palvelusta.

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän