KotiKilpailutUSDGCSuomalaismiehet parantelivat asemiaan frisbeegolfin arvoturnauksessa Yhdysvalloissa

Suomalaismiehet parantelivat asemiaan frisbeegolfin arvoturnauksessa Yhdysvalloissa

Julkaistu

Yhdysvalloissa on käynnissä frisbeegolfkauden viimeinen arvoturnaus: USDGC eli Yhdysvaltain mestaruuskilpailut. 14 suomalaismiehen joukkueesta löytyi useita onnistujia toisella kierroksella. Paras suomalainen toisen kierroksen jälkeen on Onni Ruusunen. Hän on jaetulla sijalla 12.

Kilpailua johtaa Joel Freeman tuloksella -19. Freeman piti johtonsa avauskierrokselta. Kyle Klein on toisena tuloksessa -18. Kolmantena on yllättäen Sullivan Tipton (-17), joka jatkoi erinomaista peliä edelliseltä kierrokselta. Tipton vastasi myös kierroksen ainoasta hole-in-one heitosta väylällä 7. Katso video alta.

Onni Ruususen onnistuminen siivitti hänet tulokseen -11. Hän vastasi Tuomas Hyytiäisen kanssa parhaasta suomalaiskierroksesta (-9). Huippukierros nosti Hyytiäisen tulokseen -10. Samassa tuloksessa ovat myös Niklas Anttila ja Jesse Nieminen. Suomalaiskolmikko on jaetulla sijalla 18.

Toisella kierroksella suomalaisten ilme oli yleisestikin paljon positiivisempi. Useampi suomalaisheittäjä paransi merkittävästi ensimmäisen kierroksen tulostaan. Edellä mainittujen lisäksi esimerkiksi Joona Heinäsen kierrostulos -8 nosti häntä peräti 35 sijaa. Nestori Tuhkasen kierrostulos -7 nosti häntä 32 sijoitusta, vaikka Tuhkanen heitti väylällä 5 karmaisevan neloisbogeyn.

Kaikki tulokset ja toisen kierroksen lähtöajat ovat nähtävillä UDisc Live-tulospalvelusta. Kilpailu jatkuu lauantai-iltana Suomen aikaa. Suomalaisia ei nähdä videokorteissa.

USDGC:n yhteydessä pelataan myös naisten luokan kutsukilpailu (TPWDGC): Eveliina Salonen jatkaa frisbeegolfin kutsuturnauksen kärjessä

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän