KotiKilpailutPDGA Euro TourSwedish Openissa ensimmäisen kierroksen jälkeen suomalaisjohto- Silva Saarinen pelasi huippukierroksen

Swedish Openissa ensimmäisen kierroksen jälkeen suomalaisjohto- Silva Saarinen pelasi huippukierroksen

Julkaistu

Swedish Open käynnistyi suomalaisille postiivisissa merkeissä, kun toiselle kierrokselle molempien luokkien kärkikolmikkoon saatiin kotimaan edustaja. Sekä naisten että miesten luokassa nähtiin hyvät kärkisuoritteet, kun Niklas Anttila suoriutui jaetulle toiselle sijalle ja Silva Saarinen otti paalupaikan. Kilpailun avointa luokkaa johtaa Dennis Augustsson tuloksella -9.

Saarinen ja Anttila hyvillä kierroksilla kärkikortteihin

Ensimmäinen päivä Swedish Openissa taputeltiin hyvillä suomalaissuorituksilla, kun Niklas Anttila sekä Silva Saarinen pelasivat itsensä kärkikahinoihin. Lauantain kierrokselle lähdetään tilanteesta, jossa Saarinen (-5) johtaa seuraavana tulevaa Anniken Steeniä (-1) neljällä heitolla. Huomisen koitokseen saadaan täysi värisuora pohjoisesta, kun Saarista lähtee kirimään kiinni Steenin kanssa tasoissa olevat, virolainen Marianne Must ja ruotsalainen Amanda Lenartsson.

Miesten luokassa taas kärjessä ollaan yhden heiton sisällä. Niklas Anttila (-8) ja Peter Lunde (-8) ovat on yhden heiton päässä kilpailua johtavasta Dennis Augustssonista (-9) ja heidän takanansa niin ikään yhdellä heitolla on Paul McBeth (-7). McBeth sekä Anttila olivat vielä ennen viimeistä väylää kiinni valtikassa kilpailun johdosta, mutta lopettivat kierrokset heikosti. Anttila otti viimeiseltä väylältä bogeyn ja McBeth tupla-bogeyn.

Parhaan 20 joukkoon avoimessa luokassa suomalaisista itsensä pelasivat Joona Heinänen T7 (-6), Roni Rönkkönen T7 (-6) ja Tuomas Hyytiäinen T15 (-4).

Toista kierrosta pääset seuraamaan livenä ja jälkikäteen

MPOFPO
Dennis Augustsson (-9)Silva Saarinen (-5)
Niklas Anttila (-8)Anniken Steen (-1)
Peter Lunde (-8)Amanda Lenartsson (-1)
Paul McBeth (-7)Marianne Must (-1)
Kärkikortit lauantain toiselle kierrokselle

Kilpailua voi seurata livenä Disc Golf Network -palvelusta, jossa naisten luokan lähetys alkaa aamuulla kello 9.30 ja avoimen luokan lähetys kello 16.30.

YouTubeen jälkilähetykset kilpailusta tuottaa MDG Media molempien luokkien ensimmäisestä videokortista (Feature Card / Lead Card).

Live-tuloksia on mahdollista seurata UDisc Live-palvelusta, josta näkee myös pelaajien lähtöajat.

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän