Koti Kilpailut Prodigy Disc Pro Tour Paikalliset kärjessä Prodigy Disc Pro Tourin Oulun osakilpailussa

Paikalliset kärjessä Prodigy Disc Pro Tourin Oulun osakilpailussa

Prodigy Disc Pro Tour Jenni Engström
Oululainen Jenni Engström oli vahvassa vireessä Oulussa Prodigy Disc Pro Tourilla. Kuva: SFL
Mainos

Prodigy Disc Pro Tourin kauden toinen osakilpailu kilpaillaan Oulussa 31.5.-2.6.2024. Avauskierroksen jälkeen molempien luokkien kärjessä nähdään paikallista väriä. Naisten luokan kärjessä on Oululainen Jenni Engström ja avoimen luokan kärjessä Oulusta kotoisin oleva Kristian Kuoksa. Avoimen luokan kärkipaikkaa jakaa Kuoksan kanssa Joni Peltonen.

Lue myös: Kristian Kuoksa hakee voittoa kotiradaltaan – “Ei se vaadi kuin ehjän paketin”

Kristian Kuoksa kertoi ennen kilpailua Frisbeegolfmedian haastattelussa, että alkukaudella on ollut ongelmia varsinkin puttaamisen kanssa. Oulun avauskierroksella Kuoksan putti oli riittävällä tasolla ja se näkyi heti kierrostuloksessa. Kuoksa ja Peltonen pelasivat kierroksen tulokseen -7. Avoimen luokan kärkikortin täydentää lauantaina Aapo Karhi (-6) ja Taavi Suutari (-6).

Engström karkumatkalle naisten luokassa

Jenni Engström pelasi Oulun Pikkaralan vaikealla radalla hyvän +4 kierroksen. Tulos oikeuttaa avauspäivän jälkeen selkeään kärkipaikkaan. Nuori Iida Lehtomäki on kilpailun toisena tuloksessa +8. Jaetulta kolmannelta sijalta löytyy Hannele Määttä (+10) ja Justine Bitka (+10).

Kilpailu jatkuu Oulun Pikkaralassa lauantaina 1.6.2024. Tapahtumaan on yleisöllä vapaa pääsy.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version