KotiKilpailutPDGA Euro TourSuomalaiset kärjessä Skellefteåssa

Suomalaiset kärjessä Skellefteåssa

Julkaistu

PDGA Euro Tour Skellefteåssa jatkuu kolmannella kierroksella suomalaisjohdossa niin avoimessa kuin naisten luokassa.

Lauri Lehtinen huippuiskussa

Lauri Lehtinen paransi peliään toisella kierroksella haastavalla Skellefteån radalla ja nousi Paul McBethin kanssa kärkeen tulokseen -12. McBeth oli vaikeuksissa alussa. Hetken näytti jo siltä, että Lehtinen menee menojaan, mutta Laurin kone alkoi hieman yskimään, joka piti kuusinkertaisen maailmanmestarin vaudissa mukana. Kärkikortissa on lisäksi Silver Lätt ja Gustav Dahlén.

Lauri on ainoa voittotaistelussa oleva suomalainen. Neljä suomalaista – Jesse Nieminen, Nestori Tuhkanen, Miro Ryhänen ja Teemu Talikainen tähdittävät jahtikorttia reilusti ainakin kuusi heittoa kärjestä.

Alustavien ratingien mukaan Lehtinen on pelannut kilpailun lähes 1050 ratingin keskiarvolla. McBeth on tunnettu viimeisistä vahvoista kierroksistaan, joten Laurin pitää pelata äärimmäisen hyvä kierros, mikäli hän haluaa haastaa Paulin.

Silva Saarinen johdossa kahdeksatta kierrosta putkeen

Suomen Silva Saarinen on suorastaan dominoiva PDGA Euro Tourilla. Silva on nyt pelannut kahdeksan kierrosta Euro Touria ja johtanut jokaisen kierroksen jälkeen. Skellefteå Openin viimeiselle kierrokselle lähdettäessä Silvalla on tiukka kahden heiton johto Jenni Karppiseen. Karppinen pelasi myös hyvän kierroksen. Kärkikortissa nähdään suomalaisten lisäksi Rachel Turton ja Ella Hansen.

Silva on voittanut viimeiset kaksi Euro Touria, mutta hän on päässyt edellisissä kilpailuissa hyvässä etumatkassa viimeiselle kierrokselle. Pystyykö Saarinen pitämään jahtaajat takanaan ja viemään palkintopotin jälleen Suomeen?

Aikataulu ja lähetykset

Kilpailua voi seurata livenä Disc Golf Network -palvelusta, jossa naisten luokan lähetys alkaa päivittäin kello 10.00 ja avoimen luokan lähetys kello 17.00.

Live-tuloksia on mahdollista seurata UDisc Live-palvelusta, josta näkee myös pelaajien lähtöajat.

Kilpailusta tulee myös jälkilähetykset YouTubeen, kun MDG Media tuottaa videot molempien luokkien ensimmäisestä videokortista (Feature Card / Lead Card).

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän