KotiKilpailutPDGA Euro TourMyrskyinen sää haastoi pelaajat Espanjassa PDGA Euro Tourin loppuhuipennuksessa

Myrskyinen sää haastoi pelaajat Espanjassa PDGA Euro Tourin loppuhuipennuksessa

Suomalaisia lähti sankoin joukoin Espanjaan nauttimaan lämpimästä säästä ja pelaamaan Euro Tourin viimeistä kilpailua Andalucía Openia. Elias Luukkonen ylsi toiselle sijalle ja voitti 3210 euroa. Naisissa Silva Saarinen oli ylivoimainen neljän naisen kisassa.

Silver Lätt otti viimein voiton

Viron Silver Lätt on kiertänyt pitkään ammattilaiskisoja ja otti viimein voiton PDGA Euro Tourilla. Lätt selvisi parhaiten myrskyisestä kelistä. Hänen kokonaistuloksensa oli -15. Luukkonen jäi kolmen heiton päähän tulokseen -12. Rasmus Tuominen oli kolmas yhdessä Jakub Semerádin kanssa tuloksella -10.

Tuominen heitti kilpailun ainoan hole-in-onen toisella kierroksella. Katso video alta.

Kolmas kierros siirrettiin alkavaksi aikaisemmin sunnuntaina. Lisäksi kaikki pelaajat lähetettiin radalla samaan aikaan. Cadízin rannikkokaupunkiin oli tulossa todellinen myrskykeli myöhemmin sunnuntaina, joka johti kilpailujohdon päätökseen. Kilpailua katsellessa oli selvää, että aikaistus oli oikea ratkaisu. Esimerkiksi Elias Luukkosta tuuli kohteli paikoitellen todella tylysti, vaikka tuuli oli ennusteiden voimistumassa vielä merkittävästi iltapäivää kohden mentäessä.

Naisten luokassa Silva Saarinen otti jälleen PDGA Euro Tourin voiton. Hän on voittanut Euro Tourilla peräti viisi kertaa kaudella 2023 ja voittanut kiertueelta arviolta 10 000 euroa palkintorahoja. Saarisen voittotulos oli -3. Toiseksi tullut Jenni Karppinen oli lopputuloksessa +13.

Suomalaiset siirtyvät seuraavaksi kohti European Pro Tourin päättävää EPT All Stars kilpailua, joka käydään Mijaksessa Espanjassa.

Uusimmat uutiset

Ricky Wysocki ällistytti frisbeegolfmaailmaa lähes virheettömällä kierroksella

European Disc Golf Festival pyörähti käyntiin Tallinnassa perjantaina. Disc...

Heidi Laine jysäytti hurjan avauskierroksen Tallinnassa – suomalaiset kaksoisjohdossa

Heidi Laine avasi loistavasti Tallinnassa kilpailtavan European Disc Golf...

“En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa” – Seppo Paju ennakoi Tallinnan Disc Golf Festivalia

Euroopan frisbeegolfin superkuukausi huipentuu viikonloppuna kilpailtavaan European Disc Golf...

Yli 5000 henkilöä todisti Gannon Buhrin voittoa Nokialla!

European Open päättyi avoimen luokan osalta yhdysvaltalaisen Gannon Buhrin...

Suomalaisnaisten supersunnuntai lässähti – Kristin Tattar voittoon European Openissa huiman takaa-ajon jälkeen!

Viron Kristin Tattar voitti Frisbeegolfin European Openin suorittaen yhden...

Gannon Buhr johdossa European Openin finaalipäivään – McBeth vaanii kolmen heiton päässä

European Openin kolmas päivä pelattiin aurinkoisessa säässä Nokialla, kun...