Koti Uutiset Kilpailut Niklas Anttila on hurjassa vireessä Yhdysvalloissa – pelasi kaikkien aikojen suomalaiskierroksen?

Niklas Anttila on hurjassa vireessä Yhdysvalloissa – pelasi kaikkien aikojen suomalaiskierroksen?

Niklas Anttila huippuvireessä
Niklas Anttila pelasi viime viikolla OTB Openissa ja jatkaa Disc Golf Pro Touria Portland Openissa tulevalla viikolla. Kuva: DGPT
Mainos

Niklas Anttila pelasi perjantai-lauantai välisenä yönä Yhdysvalloissa mahdollisesti kaikkien aikojen kovimman suomalaiskierroksen. Anttila ja muut neljä suomalaismiestä: Tuomas Hyytiäinen, Väinö Mäkelä, Jesse Nieminen ja Joona Heinänen kilpailevat Disc Golf Pro Tourin karsintakilpailussa Sheltonissa, Washingtonissa.

Kisa ei ole kerännyt etukäteen erityisempää huomiota, vaikkakin discgolfguyn Youtube-kanava tuottaa kilpailusta seuraavan päivän jälkituotannot.

Suomalaisittain Anttila keräsi kuitenkin katseet täräyttämällä avauskierroksella hurjan -14-tuloksen, jolla kuopiolainen nappasi kärkipaikan neljän heiton erolla. Kierroksen PDGA-rating näyttää alustavien tietojen mukaan hurjalta, sillä 1097 olisi kaikkien aikojen paras suomalaiskierros. Hän kommentoi myös itse asiaa Instagram-storyssaan kommentoimalla, että kyseessä oli hänen omastakin mielestään yksi hänen parhaista kierroksistaan koskaan.

Katso myös: Parhaat suomalaisten pelaamat kisakierrokset kautta aikojen

Anttila jatkoi dominointiaan myös lauantaina; hän vastasi toisella kierroksella päivän parhaasta kierroksesta pelaamalla tuloksen -8. Hän on kokonaistuloksessa -22. Finaalikierroksen kärkikortissa nähdään myös Chandler Fry (-15), Väinö Mäkelä (-14) ja Kevin Kiefer (-12).

Katso kaikki tulokset täältä.

Mainos

1 KOMMENTTI

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version