Koti Kilpailut Disc Golf Pro Tour Kisaennakko – Music City Open 2023

Kisaennakko – Music City Open 2023

Silva Saarinen PDPT Tampere 2022
Silva Saarinen PDPT Tampere 2022, Kuva: SFL / Mikko Koskinen
Mainos

Frisbeegolf-kilpailukausi jatkuu huippukilpailulla, kun Music City Open palaa vuonna 2023 Disc Golf Pro Tourille Elite-tason tapahtumana. Kilpailu, joka on aiemmin ollut PDGA National Tour Event ja DGPT Silver Event, kerää jälleen maailman parhaat frisbeegolfpelaajat yhteen. Tapahtuma järjestetään 7.-9. huhtikuuta Nashvillessä, Tennesseessä. Disc Golf Networkin haastattelussa käy ilmi, että tuulen suunta on muuttumassa merkittävästi harjoituspäiviltä kisapäivälle, joka asettaa pelaajille oman haasteensa.

Avoimessa luokassa neljä suomalaista

Avoimessa luokassa voittajasuosikkina on Chris Dickerson, joka on voittanut kilpailun neljästi viimeisen kuuden vuoden aikana. “Tällä kentällä tärkeää on heittää kiekkoa pitkälle, mutta pitää kiekot jatkuvasti kontrollissa. Pitkillä ja tarkoilla heitoilla pelaaja pystyy pelaamaan itsensä paikoille, joista pystyy tekemään birdieitä ja välttämään virheitä” Dickerson avaa Disc Golf Networkin haastattelussa. Viime vuonna kisa meni suomalaisittain erinomaisesti, kun Lauri Lehtinen ylsi avoimessa luokassa kolmannelle sijalle. Tänä vuonna Lehtinen ei ole mukana kilpailussa. Suomalaisista Avoimessa luokassa nähdään Joona Heinänen, Väinö Mäkelä, Tuomas Hyytiäinen ja Niklas Anttila.

Saarinen ja Laine aloittavat kilpailukautensa

Naisten luokassa suomalaisia edustavat Henna Blomroos, Eveliina Salonen, Heidi Laine ja Silva Saarinen. Viime vuonna Blomroos sijoittui jaetulle neljännelle sijalle naisten luokassa ja Salonen sijalle kymmenen. Laine ja Saarinen aloittavat kisoissa kilpailukautensa 2023. Erityisesti Silva Saarisen suoritusta seurataan mielenkiinnolla, sillä Music City Open on hänen uransa suurin kilpailu ja ensimmäinen Yhdysvalloissa. Saarinen on maailmanlistalla sijalla 45.

Aikataulu ja lähetykset

Disc Golf Network näyttää kilpailun suorana joka päivä 7.-9.4.2023.

  • Naisten luokan (FPO) lähetys alkaa päivittäin Suomen aikaa klo 17.45
  • Avoimen luokan (MPO) lähetys alkaa päivittäin Suomen aikaa klo 23.00

Kilpailusta tulee myös paljon jälkilähetyksiä Youtubeen, kun

Virittäydy tunnelmaan

Kisoja odotellessa, tunnelmaan voi virittäytyä tutustumalla Caddie-bookiin ja kuuntelemalla kisojen virallista soittolistaa. Caddie-book on suuremmissa kisoissa pelaajille jaettava opas kilpailuun liittyen, sieltä löytyy esimerkiksi tarkat väyläkuvaukset ja niihin liittyvät mahdolliset erikoissäännöt.

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version