Koti Uutiset Ykkösrinki viikkokatsaus 48: Onko Ricky Wysockin kausi ohi?

Ykkösrinki viikkokatsaus 48: Onko Ricky Wysockin kausi ohi?

ykkösrinki
Mainos

Frisbeegolfmedia tiivistää Ykkösringin viikkokatsauksen mielenkiintoisimmat nostot. Viikkokatsaus 48 pitää sisällään analyysia frisbeegolfin kaupallisuudesta, tulevasta Music City Openista ja Ricky Wysockista. Kuuntele viikkokatsaus Youtubesta alta tai muista kanavista, jotka löytyvät täältä (Apple, Castbox, Google, Pocket Casts, Spotify).

Frisbeegolfarit kiinnostavampia kuin golfarit

Miksi frisbeegolfaajat ovat kaupallisesti kiinnostavampia kuin golfarit? Golfissa pyörii hurjan paljon enemmän rahaa kuin frisbeegolfissa, mutta frisbeegolfarit laitetaan kaupallisemmin kiinnostavammaksi. Aiheesta kirjoitti alunperin 10.fi täällä.

Golfissa esimerkiksi Kalle Samoojan sponsoreista löytyy esimerkiksi BMW ja Callaway. Mitä frisbeegolfissa voidaan tehdä paremmin, jotta frisbeegolfareilla olisi yhtä kovia sponsoreita kuin golfareilla? Kuuntele lisää kohdasta 9.50.

Music City Open 2023

Viime vuoden Music City Open oli Silver-tason kilpailu, jossa Lauri Lehtinen oli upeasti kolmas. Tänä vuonna kentälle on tehty paljon muutoksia ja turnaus on Elite-tason kilpailu. Toni avaa kentän muutoksia ja niiden vaikutuksia peliin tämän vuoden kilpailussa. Music City Openia käsitellään viikkokatsauksessa ajassa 23.15.

Miten käy tänä vuonna suomalaisille? Ratingin mukaan suomalaisten sijoitukset olisivat seuraavat: Niklas Anttila 25., Väinö Mäkelä 30., Joona Heinänen 31. ja Tuomas Hyytiäinen 82. Kenen vahvuudet pääsevät parhaiten esiin uudistetulla Music City Openin kentällä Nashvillessä? Yli 1000 ratingin omaavia pelaajia on 107/115, joten kilpailu on ainakin kovaa. Toni povaa Anttilalle todella hyviä mahdollisuuksia voittaa ensimmäisenä suomalaisena jenkkien Pro Tourin osakilpailu. Ketkä ovat muut potentiaaliset voittajat?

Naisissa on ensimmäistä kertaa neljä suomalaista mukana. Ratinginien mukaan järjestys on seuraava: Henna Blomroos 7, Eveliina Salonen 11, Heidi Laine 26 ja Silva Saarinen 40.

Frisbeegolfmedian kisaennakko Music City Openista on luettavissa täältä.

Muut aiheet

Edellä mainittujen lisäksi, Ykköringissä käydään läpi edellistä Silver Series kisaa sekä tulevia MM-kisoja. MM-kilpailuiden ilmoittautuminen on avautunut. Montako suomalaista nähdään taistelemassa tämän vuoden MM-tittelistä?

Mainos

EI KOMMENTTEJA

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Exit mobile version