KotiKilpailutEuropean Pro TourYhdysvaltojen tähdet avoimen luokan kärjessä Järva Openissa

Yhdysvaltojen tähdet avoimen luokan kärjessä Järva Openissa

Avoimessa luokassa yhdysvaltojen tähtipelaajat jatkoivat varmaa suorittamistaan. Luke Humphries jatkoi hyvää peliään pelaten -8 kierroksen. Humphries nousee tällä kierroksella tulokseen -16 ja johtaa kilpailua kahdella heitolla. Humphriesin tuloskortti ei ollut aivan niin tyylipuhdas kun eilen. Korttiin löysi tiensä peräti kolme bogia.

Ruotsin oma Henric Hagman onnistui pysymään kärkitaistelussa. Hagman ei onnistunut kierroksessaan niin hyvin kuin ensimmäisellä kierroksella, mutta tulos oli riittävä pitämään hänet kärkikamppailussa tuloksessa -14.

Hagman lähtee jahtaamaan Humphriesia kärkiryhmässä Kevin Jonesin ja Alden Harrisin kanssa. Jones ja Harris ovat tuloksessa -13, vain kolmen heiton päässä kärjestä. Yhdysvaltalaisista myös Ezra Robinson liittyy voittotaisteluun jahtikortista tuloksella -11.

Kilpailun paras suomalainen, Teemu Talikainen, löytyy sijalta 6. Talikainen on kuitenkin jäänyt jo seitsemän heittoa kärjestä. Voittoon tarvitaan uskomaton suoritus.

Naisten luokassa huikea suomalaissuoritus

Olivia Kindstedt, European Pro Tour Järva Open, © Marika Salmi / European Pro Tour

Naisten luokassa toiselle kierrokselle heti kärjen takaa lähtenyt Olivia Kindstedt pelasi hurjan -4 kierroksen ja johtaa kilpailua. Tämä on alustavan kierrosratingin perusteella Kindstedtin paras kierros koskaan. Tuloskortista löytyy kaksi bogia, mutta kuusi birdietä riittivät nostamaan Kindstedtin peräti viiden heiton johtoon. Tällä tahdilla Kindstedt tulee ottamaan ensimmäisen EPT-osakilpailu voittonsa.

Toiselle sijalle itsensä lähes yhtä hyvällä -3 kierroksella itsensä nosti Anneli Tõugjas-Männiste. Tuloskortista ei löydy yhtäkään bogia ja ensimmäisen kierroksen virheet ovat historiaa. Kaikki C1 putit löysivät tiensä korin pohjalle ja pelastautumisprosentti oli täydet sata. Tõugjas-Männiste pitää edelleen koko kiertueen voittoa omissa käsissään, kärkikolmikkoon pääsemällä hän voittaa koko vuoden 2023 European Pro Tourin.

Kärkiryhmään huomiselle liittyvät Sofie Björlycke ja Tinja Väisänen. Kindstedtin hurjan johdon huomioon ottaen, huomenna saatetaan kilpailla vain muista podium-paikoista. Björlycke pelasi tasaisen hyvän +1 kierroksen ilman isompia virheitä. Väisäsen kierros oli vaikea. Väylälle 12 tultaessa tulos oli peräti +6. Kolmen birdien putki kuitenkin pelasti hieman tilannetta ja lopputulemana oli +4 kierros. Matkaa kärkeen on kuitenkin jo kahdeksan heittoa.

Viimeisen kierroksen aikataulu

Kilpailun viimeistä kierrosta voi seurata livenä Disc Golf Stream -palvelusta, jossa naisten luokan lähetys alkaa sunnuntaina 30.7 kello 10:20 ja avoimen luokan lähetys kello 16:20. Sunnuntain viimeinen kierros on katsottavissa ilmaiseksi Youtubesta. Live-tuloksia on mahdollista seurata UDisc Live-palvelusta.

Uusimmat uutiset

Simon Lizotte liekeissä Nashvillessä kivuista huolimatta – “Kaikki tuntui niin pahalta”

Simon Lizotte oli hurjassa vireessä Music City Openin avauskierroksella...

Silva Saariselle upea startti – lähtee toiselta sijalta lauantain kierrokselle

Silva Saarinen oli huippuvireessä Music City Openin avauskierroksella Nashvillessä...

Vuoden 2025 Disc Golf Pro Tourin kisapaikkojen haku aukesi! Haluatko järjestää osakilpailun?

Disc Golf Pro Tour on vasta alkanut kaksi kuukautta...

“I’m back!” – Maailman toiseksi paras frisbeegolfari tekee odotetun paluun kisaradoille

Yksi viime vuosien menestyneimmistä frisbeegolfareista, Eagle McMahon, palaa pitkältä...

Suomalainen frisbeegolf-peli levinnyt jo lähes 60 maahan

Kajaanilainen peliyhtiö CSE Entertainment julkaisi viime kuussa frisbeegolfpelin suosituimpaan...

Frisbeegolfmedia on frisbeegolfin MM-kisojen 2025 virallinen tiedotuskumppani

Frisbeegolfmedia on vuoden 2025 frisbeegolfin MM-kisojen tiedotus- ja mediakumppani....

JÄTÄ KOMMENTTI

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän